Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspešno završen košarkaški turnir

rss

10.07.2015. D. Ostojić

Memorijani basket turnir Mića Projović je uspešno organizovan i ove godine.
Memorijal "Mića Projović" je kvalifikacioni za državno prvenstvo Srbije, pobednik stiče pravo igranja na završnom turniru u Beogradu 8. avgusta.

Uspešno završen košarkaški turnir

Manifestacija je održana na otvorenim terenima Sportskog centra "Taš" u Aleksincu. 

Radmilo Mojsilović, organizator turnira kaže:

"Turnir u Aleksincu je najmasovniji ovakve vrste u državi. Dnevno ga poseti do dve hiljade ljudi. Nagradni fond ovoga leta je bio 100. 000 dinara. Ekipama koje nisu iz Aleksinca obezbeđen je smeštaj. Kao i svake godine obezbedili smo dolazak najznačajnijih ljudi iz sveta košarke". 

Promoter turnira bio je Nikola Lončar, a čovek bez čije pomoći ovaj turnir ne bi bio tako uspešan je sin Miće Projovića, Dušan Projović, alfa i omega Košarkaškog saveza za Jug Srbije. I ove godine se Dušan setio dece doma Hristina Markišić: 

"Igrali su za decu iz Doma "Hristina Markišić" i malu domsku zajednicu, decu sa posebnim potrebnim potrebama. Hvala Telekomu koji je domu donirao IPTV i štićeniku doma Zvonku Maksimoviću mobilni telefon. Hvala Zvonku Miloševiću, Jasni Lazić, radnicima Telekoma i onima koji su pokazali koliko veliko srce imaju Stefanu Joviću, Radmilu Mojsiloviću, Aleksandru Miladinoviću, Vladimiru Furiju Đorđeviću, Sveti Stamenkoviću, Andreji Stevanoviću, Petru Vorkapiću, Mladenu Jusiću, vaspitačima iz Doma, a najveća zahvalnost deci iz male domsle zajednice koji su nam pružili neizmernu ljubav toga dana. . Možemo i želimo da živimo zajedno i delimo sve radosti života. Kad imaš prijatelje imaš sve." bila je poruka Dušana Projovića. 

 

Komentara: 1


# košarka Hristina Markišić Radmilo Mojsilović Milorad Mića Projović Dušan Projović mobilni telefon Nikola Lončar
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+9) (-3)

    dragance 11.07.2015.
    Kakve veze sa kosarkom i sportom ima ovaj krivonogi, levo od ove zene.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima