Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Divan dan sporta u Aleksincu

rss

31.07.2018. Dušan Ostojić

Dušan Projović i Radmilo Mojsilović sa saradnicima su ljubiteljima košarke pružili priliku za uživanje. Bilo je to lepo celodnevno opuštanje na aleksinačkom Tašu. Na samom kraju dana Leksington bend je održao koncert u kome je uživalo blizu 7.000 ljudi.

Divan dan sporta u Aleksincu

Košarkaški turnir u čast legende naše košarke čika Miće Projovića bio je organizovan u skladu sa standardima jedne ozbiljne košarkaške manifestacije. Gost turnira ove godine bio je Igor Rakočević. Pokazao je svojim ponašanjem kako je to biti svetska zvezda, trostruki najbolji strelac u Evropi, a uz to fino vaspitan čovek, dostupan za slikanje i razgovor svima koji su tog dana poželeli da ga upoznaju i proćaskaju sa njim.


Tim organizatora brinuo je gotovo o svemu. Celog dana je bio dostupan dr Marko Jovanović, lekar za sve učesnike turnira. Program je vodio popularni novinar Luka Tešanović. U pauzi pred polufinalni meč publici su se predstavilo članovi plesnog studija Ronde. Imali su zaista zanimljivu koreografiju.


Tribine su bile popunjene publikom gotovo celog dana. Za osveženje prisutnih pobrinuli su se mnogobrojni sponzori. U publici su viđeni stari asovi Napretka a danas redovni posetioci Napretkovih utakmica: Sveta Vidanović, Boško Đokić, Zoran Đorđević, Dragan Radovanović, Dejan Perić, Marko Habe, Dejan Radojković, Marko Čudić, Saša Stojev i mnogi drugi.


Turnir je završen dodelom nagrada najboljim učesnicima turnira.

Komentara: 0


# košarka Radmilo Mojsilović Dušan Ostojić Taš Marko Habe Dušan Projović Zoran Đorđević Dejan Radojković Boško Đokić Igor Rakočević
@zubarcina @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima