Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OKRUŽNA LIGA: Sedma pobeda Rutevčana u nizu

rss

27.10.2019. Milan Milojević

Rudari i Krušijani remizirali, Palilula slavila u lokalnom derbiju

Detalj sa utakmice OFK Rutevac 1908 - Moravac (Č)

Rutevčani nastavljaju da sanjaju veći rang. Poslednji put su poraženi u 4.kolu kad su gostovali lideru prvenstva u Rožini, od tada su spojili sedam vezanih pobeda, te se probili na drugo mesto. Teže nego što su očekivali, u Žitkovcu su savladali dobri sastav Moravca iz Čečine. Dvostruki strelac bio je Nikola Denić u 8 i 44 minutu.

Rudar sa Aleksinačkog Rudnika, jedan od konkurenata za viši rang nikako da spoji nekoliko dobrih partija. Ovog puta samo bod kod novajlije iz Rusne.

Palilula je na gradskom stadionu u Aleksincu u prepodnevnom terminu prekinula crnu seriju i uspela da pobedi komšije iz Kormana.

U Gredetinu je viđen čudan meč. Krušijani su u prvom poluvremenu potpuno nadigrali goste iz Donjeg Dušnika. Vodili su ubedljivo pogocima Filipa Stankovića, Andrije Jevremovića i dvostrukog strelca Aleksandra Petrovića. Neshvatljiv pad u nastavku doveo je do toga da su gosti u poslednjem minutu došli do neplaniranog boda, a domaćima ostaju brige oko opstanka u ligi.     

 

SEMAFOR 11.KOLA :

 

Napredak 2012 – Elid  4:4

Doljevac - Mladost  6:0

Radnički 1924 - Rasovača 2:3

Pobeda - Rudar ALPOS 1:1

OFK Rutevac 1908 – Moravac (Č) 2:1

Naisus 1977 - Zaplanjac 5:0

Baličevac 1974 - Radnički 1947  1:5

Padina 1989 – Moravac (ZT)  3:3

Palilula - Sloga 5:2

 

Naisus iz Rožine je i dalje prvi na tabeli sa 31 osvojenim bodom , Rutevčani su se probili na drugo mesto sa šest bodova zaostatka iza lidera, Rudari su ostali na četvrto mesto sa 22 boda, Kormanci su deseti sa 15, dok su Krušijani šesnaesti sa devet bodova na svom kontu, Palilulci su predposlednji sakupivši 7 boda.   

 

Već u sredu i četvrtak igra se vanredno kolo. U sredu Krušijani gostuju u Batušinac, ekipi Mladosti. Na Aleksinačkom Rudniku stiže lider iz Rožine. U četvrtak Palilulci gostuju u Čapljinac, dokse u Kormanu igra komšijaski derbi, u kome Sloga dočekuje OFK Rutevac 1908. Utakmice su na programu od 13 i 30 časova.


# fudbal Gredetin Aleksandra Petrović Nišavska okružna liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima