Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

STK „Šumatovac“ pobednik međuopštinskog turnira

rss

20.03.2016. Tekst i foto: Tomislav Brzaković

Tradicionalni Međuopštinski stonoteniski susreti Soko Banje i Aleksinca održani u Tešici.

STK „Šumatovac“ pobednik međuopštinskog turnira

Učestovale po tri prvoplasirane ekipe, Opštinskih saveza Aleksinca i Soko Banje. Zlatne, srebrne i bronzane medalje, osvojili su STK “Šumatovac“, STK “Restoran Boni“ i STK “Jastrebac“. Međuopštinskom stonoteniskom susretu, prisustvovao je i potpresednik SO Aleksinca, Čedomir Rakić i Bojan Mladenović, predsednik Sportskog saveza opštine Aleksinac.

Već je postala tradicija, da se svake godine, održavaju Međuopštinski stonetiski susreti Soko Banje i Aleksinca. Prvi put su po tri prvoplasirane ekipe, ovih Saveza, odmerili snage, u Aleksincu 2013. godine, naredne 2014 i 2015, godine domaćin je bio Opštinski stonoteniski savez Soko Banje. Ove godine ta čast da bude domaćin pripala je STK“Jastrepcu“ iz Tešice. Organizator je bio Opštinski stonoteniski savez Aleksinca i Sportski savez opštine Aleksinac, koji je obezbedio medalje, pehar i diplome.

Susret je održan u maloj sali Doma kulture u Tešici, 16. marta od 16 č. Učestvovale su kao i do sada po tri prvoplasirane ekipe. Iz Opštinskog stonetinskog saveza, Aleksinca: STK “Šumatovac“ (Aleksinac), STK „Jastrebac“ (Tešica, domaćin) i STK „Kraljevo“ iz Kraljeva. Iz Soko Banje: STK “Restoran Boni“, STK „Panda Šop“ i STK „Soko“.

Meč je vodio stonotenski sudija Dragan Jokić, iz Kraljeva, a igralo se na dve pobede. Pored malobrojnih gledalaca, jer nije bilo mesta za sve, Međuopštinski susret stonotenisera Aleksinca i soko Banje, pratili su potpresedenik SO Aleksinca, Čedomir Rakić i predsednik Sporskog saveza opštine Aleksinac, Bojan Mladenović.

Stevan Canković, Bojan Jovanović, Predrag Krstić i Jovan Živić

Najuspešniji su bili stonoteniseri STK “Šumatovca“, na slici s leva na desno: Stevan Canković, Bojan Jovanović, Predrag Krstić i Jovan Živić, predsednik, koji su osvojili Prvo mesto, zlatne medalje i pobednički pehar. Drugo mesto i srebrne medalje osvojila je ekipa „Restoran Boni“ i treće mesto i bronzane medalje, osvojila je ekipa domaćina STK “Jastrebac“. Četvri su bili STK“ Panda Šop“, peti STK „Soko“ i šesti STK“Kraljevo.

Zlatne, srebrne, bronzane medalje i pehar, kao i diplome svim učesnicima, uručio je Jovan Živić, predsednik Opštinskog stonoteniskog saveza Aleksinca.

Komentara: 0


# Aleksinac Čedomir Rakić Šumatovac STK Jovan Živić Stoni tenis Tešica Sokobanja Bojan Mladenović Predrag Krstić Bojan Jovanović sportski savez Stevan Canković Međuopštinska stonoteniska liga
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima