Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Napredak JKP odlučan na gostujućem terenu

rss

28.11.2018.

Zemun Fitofarmacija - Napredal JKP 78-86. Bogavac neuništiv, sa indeksom 51 definitivno pokazao kako se bori za svoj klub. Postigao je 32 poena, 11 skokova i 6 asistencija. Uz njega je za svaku pohvalu i dvojac Raičevića, Nikole i Dimitrija. Kapiten Raičević je odigrao jako dobru utakmicu.

Napredak JKP odlučan na gostujućem terenu

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja. Strateg sa klupe, trener Raičević je i ovoga puta imao dobitnu kombinaciju koja je Napredak dovela na četvrto mesto u ligi.

I pored toga važna utakmica tek predstoji, i to za koji dan u Aleksincu. 1. decembra u 19 časova u Hali sportova u Aleksincu igra se derbi kola. To je bio povod da uzmemo izjavu od Vojkana Erora iz uprave Napredka:

"Utakmica je jako važna! Dolazi nam Zdravlje Leskovac, jedna od najboljih ekipa u ligi. Borićemo se za treće mesto, tako da će nam podrška publike biti od velike pomoći. Pozivam sve vaše čitaoce da dođu i pomognu da pobedimo. Osmislili smo i nagradnu igru za sve posetioce sa zanimljivim nagradama za one najsrećnije. Dakle subota 19 časova, Hala sportova Aleksinac. Što nas bude više u publici, to je naš dodatni stimulans. Igrači predvođeni trenerom Raičevićem su spremni, tako da očekujem dobru košarku".


# košarka Vojkan Eror Napredak KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima