Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

KSR "Trnjane" šampion kupa "TIMOK" - Svrljig 2017

rss

26.09.2017. Mića Dimitrijević

OSR "Timok" iz Svrljiga je, u nedelju 24. septembra 2017, organizovao svoj tradicionalni Kup u sportskom ribolovu u kategoriji "Lov ribe udicom na plovak". Takmičenje je održano na Bovanskom jezeru gde je učešće uzelo 16 ekipa

KSR "Trnjane" šampion kupa "TIMOK" - Svrljig 2017

Posle tri sata pecanja, Klub sportskih ribolovaca "TRNjANE" iz Trnjana je ostvario veliki uspeh jer je osvojio 1. mesto sa 10 sektorskih poena i 6.330 grama upecane ribe, drugo mesto je osvojila ekipa OSR "Beli Timok 1" iz Knjaževca sa 13 sektorskih poena i 5.250 grama upecane ribe, dok je treće mesto osvojila ekipa OSR " Timok 1" iz Svrljiga sa 16 sektorskih poena i 4.485 grama upecane ribe. Šampionska ekipa KSR "Trnjane" je osvojila veliki prelazni pehar, pehar za prvo mesto i tri zlatne medalje, dok su ostale dve ekipe nagrađene peharima i medaljama.

Takmičar KSR "Trnjane" Saša Miljković iz Aleksinca je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 1. mesto u prvom sektoru sa 2.640 grama ribe i nagrađen je zlatnom medaljom, a takođe je osvojio i pehar za drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji na celoj pisti. Za KSR "Trnjane " su još pecali: Darko Jovčić iz Prćilovice koji je osvojio 5. mesto u drugom sektoru sa 2.425 grama ribe i Velimir Milošević iz Prćilovice koji je osvojio 4. mesto u trećem sektoru sa 1.265 grama ribe.

Kapiten šampionske ekipe je bio Mića Dimitrijević iz Trnjana.

Po lepom, sučanom i toplom vremenu najviše se je pecala deverika, a sporadično bandar, bodorka, beovica...

Svečani ručak i dodela priznanja i druženje svih učesnika je organizovana na samom jezeru. Domaćini iz Svrljiga su veoma dobro organizovali ovo svoje tradicionalno takmičenje.

Komentara: 1


# Bovansko jezero ribolov Mića Dimitrijević Velimir Milošević Darko Jovčić Saša Miljković Trnjane KSR Svrljig
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Ratko Stanic 27.09.2017.
    VAS RAD DAJE REZULTAT


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima