Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački Napredak dočekuje Vojvodinu sa Mutom Nikolićem

rss

19.10.2019.

Drugi meč na svom terenu košarkaši aleksinačkog Napretka odigraće u subotu, 19. oktobra kada u 3. kolu Košarkaške lige Srbije dočekuju novosadsku Vojvodinu čiji je novi trener proslavljeni Miroslav Muta Nikolić. Trener domaćina Nebojša Raičević očekuje novu pobedu u Aleksincu, a poziva publiku da u tome pomogne njegovim igračima koji će se suprostaviti timu koji ima oba poraza u sezoni.

Aleksinački Napredak dočekuje Vojvodinu sa Mutom Nikolićem

Novajlija u KLS-u ekipa Napretka spremna je da se, nakon poraza u Novom Pazaru, vrati pobedama. U goste im stiže iskusna novosadska Vojvodina koja je loše krenula i pretrpela oba poraza, ali i pojačala se u međuvremenu.

Novi šef struke Novosađana je proslavljeni trener Miroslav Muta Nikolić koji će debitovati upravo u Aleksincu. Trener Napretka Nebojša Raičević upoznat je sa radom Nikolića, ali i ekipom Vojvodine.

Ne treba da nas zavara njihov loš start. Pojačali su se na pozicijama 1 i 2, doveli i Radulovića, a dolazak Mute Nikolića će ih vratiti u život. Imamo težak zadatak, ali idemo na pobedu. Mi smo novi u ligi i sve utakmice su nam teške, ali idemo polako. Pozvao bih i publiku da bude naš šesti igrač - kaže Raičević.

Utakmica u Sportskoj hali u Aleksincu počinje u 19 sati.

Autor: Ljubica Jocić / Izvor: Južne vesti


# košarka Napredak KK Nebojša Raičević Vojvodina KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima