Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tri recenzije u jednoj godini

rss

24.10.2017.

Nakon dve knjige za samo godinu dana, prof. dr Dragiša Marković, 2017. godinu završava sa tri recenzije.

Tri recenzije u jednoj godini

Njegova umetnička karijera duga skoro pola veka ili 47 godina ga nije umorila. Bukti i stvara kao da je na početku karijere.

Ovoga puta potvrda vrednosti njegove umetnosti stiže pravo iz Knez Mihajlove ulice, iz prostorija SANU i njenih članova među kojima se ističe poznati srpski književnik, akademik, Milovan Danojlić.

Još jedan akademik, dr Radenko Krulj se takođe bavio književnim radom prof dr Dragiše Markovića.

O svemu tome u kratkom razgovoru saznajte od samog Dragiše u intervjuu koji objavljujemo.

Komentara: 2


# Dragiša Marković književnost intervju
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-2)

  profesor 27.10.2017.
  ''Ovoga puta potvrda vrednosti njegove umetnosti stiže pravo iz Knez Mihajlove ulice, iz prostorija SANU i njenih članova među kojima se ističe poznati srpski književnik, akademik, Milovan Danojlić ''
  O kakvoj se to potvrdi radi iz SANU i kako se to istice Danojlic i zasto obmanjujete citaoce da je Dragisa prof.dr? Proverite u skoli u kojoj radi koji stepen obrazovanja zaista ima.

 • (+4) (-1)

  Dragisa je doktor svetske filozofije 27.10.2017.
  Gospodine morate da znate da je Dragisa nezvanicni prof dr Svetcke filozofje i da je jedan od naj nacitanjih profisora u celom Zitkovcu.
  Dugo godina se bavi svetckim temama iz knjiyevne pismenosti i razvijanja svih vrsta gramatickog obrazovanja u celom aleksinackom skolstvu.
  O njemu mnogi misle i jedno i drugo a trece je jedino tacno da ga je psmeno potvrdila i srpska akademija i kraljevska akademija a i udru\enje svih knji\evnika Srbije


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima