Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Premijera dokumentarnog filma o Tomi Zdravkoviću u Aleksincu

rss

28.09.2021. Niške vesti

Dokumentarni film "To je Toma" koji se trenutno snima premijerno će biti prikazan u Aleksincu, mestu gde je rođen Toma Zdravković, 20. novembra na dan rođenja velikog muzičkog umetnika.

Premijera dokumentarnog filma o Tomi Zdravkoviću u Aleksincu

Nakon što su prvi kadrovi i svedočanstva zabeleženi u Crnoj Gori, snimanje filma „To je Toma, pesnik i nesretnik“ nastavljeno je u Leskovcu. U ovom specifičnom dokumentarcu, koji će oživeti emociju koju su osećali kako publika, tako i njegovi prijatelji, govore i poznate srpske glumice Tanja Bošković i Danica Maksimović. Film o legendarnom pevaču potpisuje producent Oliver Paunović.

Radi se o dokumentarnom filmu, sa mnogo do sada nepoznatih detalja iz zivota Tome Zdravkovića, o kojima će govoriti njegovi prijatelji. Biće tu i igranih elemenata, a emociju koju su osećali kako njegova publika, tako i oni koji su bili u njegovoj blizini oživeće glumac Narodnog pozorišta Aleksandar Mihailović.

Dokumentarni film će obilovati i mnogim ekskluzivnim fotografijama i snimcima nastalim tokom Tomine decenijske plodonosne karijere. Premijerno će biti prikazan u Aleksincu, mestu gde je rođen Toma Zdravković, 20. novembra na dan rođenja velikog muzičkog umetnika.

Izvor

Komentara: 0


# fotografija Toma Zdravković
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima