Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Премијера документарног филма о Томи Здравковићу у Алексинцу

rss

28.09.2021. Нишке вести

Документарни филм "То је Тома" који се тренутно снима премијерно ће бити приказан у Алексинцу, месту где је рођен Тома Здравковић, 20. новембра на дан рођења великог музичког уметника.

Премијера документарног филма о Томи Здравковићу у Алексинцу

Након што су први кадрови и сведочанства забележени у Црној Гори, снимање филма „То је Тома, песник и несретник“ настављено је у Лесковцу. У овом специфичном документарцу, који ће оживети емоцију коју су осећали како публика, тако и његови пријатељи, говоре и познате српске глумице Тања Бошковић и Даница Максимовић. Филм о легендарном певачу потписује продуцент Оливер Пауновић.

Ради се о документарном филму, са много до сада непознатих детаља из зивота Томе Здравковића, о којима ће говорити његови пријатељи. Биће ту и играних елемената, а емоцију коју су осећали како његова публика, тако и они који су били у његовој близини оживеће глумац Народног позоришта Александар Михаиловић.

Документарни филм ће обиловати и многим ексклузивним фотографијама и снимцима насталим током Томине деценијске плодоносне каријере. Премијерно ће бити приказан у Алексинцу, месту где је рођен Тома Здравковић, 20. новембра на дан рођења великог музичког уметника.

Извор


# фотографија Тома Здравковић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима