Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Producent iz Niša svojim filmom podržao humanitarnu akciju u Aleksincu

rss

21.02.2022. Niške vesti

Dokumentarni film o Tomi Zdravkoviću pod nazivom “To je Toma – pesnik i nesretnik“ u produkciji Siti Grupe prikazan je u petak 18. februara u velikoj sali Doma kulture u Aleksincu. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je za lečenje Aleksinčanke Snežane Vasić koja boluje od raka dojke, majci dvoje dece.

Producent iz Niša svojim filmom podržao humanitarnu akciju u Aleksincu

Aleksinčani su imali priliku da, pogledaju flm produkcije Siti Grup iz Niša, ujedno i pokažu humanost.

Podršku je pružila i ekipa filma na čelu sa producentom Oliverom Paunovićem, rediteljem Vladimirom Ristićem i glumcem Miletom Poledicom.

Scenario i režiju je potpisao Vladimir Ristić, producent je Oliver Paunović, a u filmu o Tomi govore mnoga velika imena srpskog glumišta poput Tanje Bošković, Danice Maksimović i Zorana Kalezića, dok o svom braku sa legendarnim pevačem, protagnostom filma govori i supruga Gordana.

Film obiluje ekskluzivnim i nikad viđenim fotografijama, audio i video snimcima iz decenijske karijere ovog pevača koji je sniman na više lokacija. Sniman je u Crnoj Gori, Beogradu, Tetovu, Leskovcu, Sarajevu, Nišu, Pečenjevcu (rodnom mestu Tome Zdravkovića) i Aleksincu.  Film “ To je Toma“ traje sat i dadeset minuta, koji prolaze brzo što su i njegov život i pesme.

Novac od prodatih ulaznica namenjen je za lečenje Snežane Vasić iz Aleksinca, rođene 1981. godine, supruge i majke dvoje deca koja boluje od raka dojke čak od 2015. godine. Snežanu je nakon hirurških zahvata i hemioterapija, 2017. zahvatio i problem sa respiratornim organima i promenama na koži, a nakon preležanog kovida u martu prošle godine došlo je do pogoršanja stvari.

Izvor

Komentara: 0


# fotografija humanitarna pomoć Toma Zdravković Snežana Vasić
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima