Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

„Osnovac“ ponovo nagrađen

rss

22.01.2024.

Društvo za srpski jezik i književnost Srbije objavilo je rezultate konkursa za najbolje školske časopise: Jubilarni 50. broj „Osnovca“ odlikovan je 1. nagradom u Republici.

„Osnovac“ ponovo nagrađen

To nas je neizmerno obradovalo! Nije da nismo navikli, prethodnih godina osvojili smo 6 republičkih nagrada, što drugih, što trećih, a ova sedma po redu došla je kao kruna višegodišnjeg rada novinarske sekcije i urednika – nastavnika srpskog jezika i informatike.

Da bi časopis bio kvalitetan i sadržajan, mora sama škola, učenici i nastavnici u njoj, da ponude novinarskoj sekciji obilje različitih aktivnosti, ineresantnih sadržaja, te stoga ova nagrada, više nego bilo koja druga, pripada celoj školi.

Zahvaljujući dobroj saradnji, kreativnim i posvećenim pedagozima, talentovanim učenicima, „Osnovac" ima uvek o čemu da piše. U svakom novom broju menjaju se imena, datumi, povodi, ali teme ostaju iste – drugarstvo, plemenitost, solidarnost i ljubav; rad, napredak i uspesi; talenti i veštine. „Osnovac“, kao i škola, ima mesto za svakoga, i nudi mnogo mogućnosti da se ostvarite na svoj način, a sve oslanjajući se jedni na druge.

Pridružite nam se u narednom broju.

Srdačan pozdrav od redakcije nagrađenog broja: Magdalena Veljković 8/4, Lena Mitrović 8/1, Ljubica Stojanović 8/1, Andrea Lazić 8/1, Dunja Nogić 8/1, Milica Stevanović 8/1, Milica Barjaktarović 7/3, Dara Lukić 7/1, Ostoja Janjić 7/4, Svetolik Jozić 6/5, Olga Zurovac 6/3,Mina Janjić 4/1 - (školska 2022/2023) i urednika - Lidije Stanković i Slobodana Damjanovića. Kliknite na link i pogledajte pobednički „Osnovac":
https://ljupcenikolic.files.wordpress.com/2023/01/osnovac-50.pdf


# Ljupče Nikolić OŠ nagrada Časopis Osnovac Društvo za srpski jezik i književnost Srbije
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima