Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Republička nagrada za školski list učenika OŠ Ljupče Nikolić

rss

18.01.2019.

Na prestižnom republičkom konkursu za izbor najboljeg školskog lista, u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost, "Osnovac 45" koji uređuju učenici i nastavnici škole Ljupče Nikolić, dobio je drugu republičku nagradu.

Foto: arhiva

Dodela nagrada će se održati u petak, 1. februara 2019. godine u Sali heroja na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu od 12.15 do 13.00 časova, u okviru 60. Republičkog zimskog seminara.

Bravo za redakciju lista "Osnovac 45" i za sve one koji su svojim prilozima doprineli ovom značajnom priznanju.

Pogledajte "Osnovac 45" na ovom linku.

Komentara: 3


# Ljupče Nikolić OŠ nagrada
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+16) (-20)

  Kaća 18.01.2019.
  Svaka čast nastavnicima,ali ta škola je bleda slika onoga što je nekad bila.

 • (+14) (-18)

  Jovan 18.01.2019.
  Svaka cast za nagradu,ali mene su upravo nastavnici najvise razocarali.Zasto nisu imali kandidata za direktora,zar je moguce da su se svi povukli i zavukli u misije rupe pred onim Toplicom,oni su onda isti ako ne i gori od njega,pa zar ce takvi misevi da nam uce decu?

 • (+15) (-15)

  Za Jovana 20.01.2019.
  Nastavnici ne biraju direktora, OVAJ DIREKTOR JE NAMETNUT OD STRANE LOKALNOG SNS-a,nijedan drugi kandidat nije imao nikakve šanse da prodje kod ministra (koji postavlje direktora), zato niko nije hteo da se kandiduje.Nastavnici nisu ništa krivi već su žrtve političkih muljanja kao i čitava škola koja se smatra PLENOM, koji treba očerupati !!!


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}