Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pohvala ljubaznim vaspitačicama

rss

20.07.2015. Dušan Ostojić

Mnogi čitaoci su mi sugerisali da često pišem kritičke tekstove, i da bi za promenu Aleksinac.Net trebalo da uvede jednu rubriku koja će biti otvorena za pohvale.

Pohvala ljubaznim vaspitačicama

Poučen tim predlogom upravo to sada činim. Pozivam sve naše čitaoce koji žele da ispričaju neku pozitivnu priču o nekom državnom činovniku, nekom lepom gestu koji su doživeli u Aleksincu, ili da pohvale rad zaposlenih u nekoj privatnoj prodavnici ili fabrici, dakle bilo šta što sa sobom nosi neku lepu vest, da pošalju svoju priču na imejl [email protected]

Temu o lepim vestima otvaram jednom pohvalnom pričom o PU Lane, tačnije o vaspitačicama koje su brinule o mom sinu.

Vukan je pune 3 godine pohađao nastavu u vrtiću u Bucekovoj. Tamo su mu vaspitačice bile Ivana i Žaklina, najduže vreme, a jedan period i vasitačica I. Raičević i Olja. Dakle moj opšti utisak za te tri godine je za čistu desetku.

Vaspitačice su zaista bile divne, pune pažnje i brige o svoj deci u grupi. U slučaju da se desi neki nezgodan događaj uvek su na vreme kontaktirale roditelje. Pred odlazak na bilo koju ekskurziju, uvek su održavale roditeljske sastanke i detaljno svim roditeljima predočavale plan ekskurzije, kako da pripremimo decu i šta treba da ponesemo. Vaspitačice o kojima pišem su bile i jako kreativne, nastavu su divno vodile, sa puno interesantnih tema koje su deci bile zanimljive, a vrlo često i nama roditeljima koji su učestvovali u radionicama za decu i roditelje.

Dakle prva priča o pohvalama i lepim vestima u Aleksincu započinje divnim vaspitačicama u vrtiću Lane, odeljenje u Bucekovoj.

Ukoliko i vi, dragi naši čitaoci imate neku lepu vest ili pohvalu, slobodno javite na imejl [email protected]

Komentara: 13


# Dušan Ostojić Lane PU
@zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+30) (-3)

  POZITIVNI KOMENTAR 20.07.2015.
  Ja sam jutros čekao dva sata u banci da podignem penziju, onda sam sat vremena čekao u epsu da platim struju, posle sam dva sata čekao u pošti da platim dažbine, pa sam tri sata čekao u domu zdravlja da mi prepišu lekove i onda sam čekao sat vremena u apoteci da ih uzmem. I celo vreme bio sam ljubazan.

 • (+7) (-2)

  ana 20.07.2015.
  Svaka čast na ljubaznosti i strpljenju!

 • (+7) (-12)

  Petko 20.07.2015.
  To je zato sto vi penzioneri ne znate za red nego kad uzmete penziju nagrnete na sve institucije kao da ce da vam pobegnu.Da ste malo odgovorniji toga ne bi bilo.

 • (+2) (-2)

  Ohoho! 20.07.2015.
  Otkud odjednom odluka da se uvede tako pozitivna rubrika? Zar nije bilo normalno da pohvala i pozitivnih stvari bude od uvek? Nije li to splet nekih okolnosti,pa se sa tim krece tek sada.U svakom slucaju,pozdravljam napredak u novinarstvu

 • (+10) (-7)

  Petko... 20.07.2015.
  ...to je zato sto su penzioneri najodgovorniji deo naseg drustva i ljudi koji nazalost zbog kirumouranih politicara koji su sve unistili moraju na svojim jadnim plecima i da izdrzavaju i decu a neretko i unuke. Sram te bilo svojih reci za nase najstarije.

 • (+2) (-7)

  Petko 21.07.2015.
  Evo sve me sram uf uf uf.Nedgovorni penzioneri prave guzve decenijama u svim institucijama odite u bilo koju evropsku zemlju da vidite da li toga ima ali mi smo takav narod samo "grabi" daj,pravi guzvu,svadjaj se i da se vode "politike"i ogovaranja dok se ceka red.E tako je.

 • (+3) (-5)

  Za tracaru 21.07.2015.
  Da ti kazem kad me vuces za jezik. Niko u vrticu ne voli tebe i tvoj nacin rada, a plase se da bilo sta kazu tvom sinu jer bi ih odmah pljuvao na internetu. Toliko o tvojim pohvalama. Zna se da sve sto se pomene u vrticu Vukan tati prenosi.

 • (+2) (-1)

  U bilo... 21.07.2015.
  ...kojoj evropskoj zemlji penzioneri nisu jedini sem državnih činovnika koji primaju akkva takva primanja i oni kao takvi gledaju da namire državi šta treba.

 • (+3) (-3)

  Ohoho! 22.07.2015.
  Zasto ne objavljujete komentar ? (a nije uvredljiv)

 • (+4) (-6)

  dikavac 22.07.2015.
  u pravue neša radikavac el u opštinu i preostale naprednjačke firme ima pozitivni primeri al na alko test

 • (+2) (-3)

  Ohoho! 22.07.2015.
  Profesionalna sujeta a? Dzabe krijete komentare,putuju oni...

 • (+9) (-1)

  Kole 23.07.2015.
  Aleksinackim vaspitacicama svaka cast! Treba mnogo truda,rada,strpljenja i ljubavi prema svom poslu,da bi izdrzale sve sa cim se suocavaju

 • (+1) (-2)

  Ostojic Ljiljana 28.07.2015.
  Valjda im je to posao,Boze,.nas u Domu su samo grdili,izmisljali price,.raznorazne.Jesu ljubazne,ponovo cu reci,to nema veze...to im je obaveza, inace okrene se drugi llist,.i ti si sa pacijentima ljubazan i vaspitan pa da te ne vide kolege,vlast,otpustaju te ...lep tekst,ali kad tamo ono medjutim.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima