Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Похвала љубазним васпитачицама

rss

20.07.2015. Душан Остојић

Многи читаоци су ми сугерисали да често пишем критичке текстове, и да би за промену Алексинац.Нет требало да уведе једну рубрику која ће бити отворена за похвале.

Похвала љубазним васпитачицама

Поучен тим предлогом управо то сада чиним. Позивам све наше читаоце који желе да испричају неку позитивну причу о неком државном чиновнику, неком лепом гесту који су доживели у Алексинцу, или да похвале рад запослених у некој приватној продавници или фабрици, дакле било шта што са собом носи неку лепу вест, да пошаљу своју причу на имејл [email protected]

Тему о лепим вестима отварам једном похвалном причом о ПУ Лане, тачније о васпитачицама које су бринуле о мом сину.

Вукан је пуне 3 године похађао наставу у вртићу у Буцековој. Тамо су му васпитачице биле Ивана и Жаклина, најдуже време, а један период и васитачица И. Раичевић и Оља. Дакле мој општи утисак за те три године је за чисту десетку.

Васпитачице су заиста биле дивне, пуне пажње и бриге о свој деци у групи. У случају да се деси неки незгодан догађај увек су на време контактирале родитеље. Пред одлазак на било коју екскурзију, увек су одржавале родитељске састанке и детаљно свим родитељима предочавале план екскурзије, како да припремимо децу и шта треба да понесемо. Васпитачице о којима пишем су биле и јако креативне, наставу су дивно водиле, са пуно интересантних тема које су деци биле занимљиве, а врло често и нама родитељима који су учествовали у радионицама за децу и родитеље.

Дакле прва прича о похвалама и лепим вестима у Алексинцу започиње дивним васпитачицама у вртићу Лане, одељење у Буцековој.

Уколико и ви, драги наши читаоци имате неку лепу вест или похвалу, слободно јавите на имејл [email protected]


# Душан Остојић Лане ПУ Алексинац.Нет
@zubarcina @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима