Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Modni blog Katarine Živković

rss

04.03.2016.

Portal Aleksinačke vesti sarađuje sa dosta blogera iliti kolumnista, od kojih neki pišu stalno, a neki povremeno.
Ipak, pravo nam je zadovoljstvo kada možemo da predstavimo novog saradnika.

Modni blog Katarine Živković

Katarina Živković pod pseudonimom Katy Mage već nekoliko godina uređuje svoj blog, koji se bavi modom. Filozof po školskoj spremi, ali veliki entuzijasta na poljima umetnosti i mode, kako sebe predstavlja.

Upoznajte se sa njenim blogom:

Današnji post na blogu je nešto drugačiji od onoga što ste navikli da čitate na D2W. Drugačiji iz nekoliko razloga. Iako je po sredi outfit priča, prisutni su i elementi "Coffee Break" rubrike kao i "Beauty" momenti. Uz to, na fotografijama imam i specijalnog gosta. Tu dolazimo do prve, u okviru nekoliko isplaniranih novina na blogu, a sve u susret 5. godišnjici ovog online kutka. Upoznajte Milicu Miletić, prvog novog člana (da, biće ih još!) D2W tima. Milica se profesionalno bavi šminkanjem i na blogu će, osim za moju šminku za fotografisanje outfit postova, biti zadužena za čitavu "Beauty" rubriku, koju sam pokrenula još pre više od godinu dana a s vremenom zapostavila, usled fokusiranja na modne teme. Milica će sa vama deliti svoje makeup look-ove, beauty favorite i recenzije proizvoda. Prve rezultate ove (dugo planirane) saradnje možete videti već u ovom postu a Miličin rad možete pratiti na njenoj facebook stranici Čarolija Šminkanja.

Modni segment posta je u potpunosti poveren haljini u bohemian stilu iza koje stoji online brend BLK+BLU, sa kojim sam nedavno ostvarila saradnju te postala njihov online ambasador. Jako mi se dopada njihova selekcija komada na sajtu, i zaista nije bilo lako odlučiti se za jedan koji bih prikazala na blogu. Posle dužeg premišljanja izbor je pao upravo na ovu haljinu zvonastih rukava i romantičnog spoja cvetnog desena i čipke. Zanimljivo je da haljinom dominiraju upravo boje koje stoje u nazivu ovog brenda. Te boje su i insprisale Milicu za moj make up look. U kombinaciji sa crnim dubokim čizmama ova haljina je moj izbor za popodnevni/večernji izlazak sa drugaricom. Što se tiče detalja, tu je slojevita ogrlica i prstenje koje prati stil haljine. Za neku letnju varijantu ovog outfit-a umesto čizama odabrala bih duboke lace-up sandale.

Pre no što vas prepustim fotografijama, želim da zahvalim ljubaznom osoblju kafe-poslastičare "Pasaž", u Žitkovcu, koje je izašlo u susret našoj ideji i omogućilo da ovaj sjajan prostor iskoristimo za fotografisanje današnjeg posta. Ukoliko vas put ili pruga nanese u ove krajeve obavezno svratitete u "Pasaž" na kafu i kolače.

Posetite: dare-2-wear.com

Komentara: 2


# blog moda fotografija Katarina Živković Milica Miletić
@KatyMage @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+12) (-2)

    Cenim 04.03.2016.
    Bravo!

  • (+10) (-0)

    Tugomir 05.03.2016.
    TREBA MALO VISE DA PISETE O MLADIM I OBRAZOVANIM LJUDIMA, RECIMO POPUT OVE DEVOJKE. A NE O NEKIM TAMO AMINASIMA, POLTRONIMA, I NAZOVI POLITICARIMA!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima