Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Модни блог Катарине Живковић

rss

04.03.2016.

Портал Алексиначке вести сарађује са доста блогера илити колумниста, од којих неки пишу стално, а неки повремено.
Ипак, право нам је задовољство када можемо да представимо новог сарадника.

Модни блог Катарине Живковић

Катарина Живковић под псеудонимом Katy Mage већ неколико година уређује свој блог, који се бави модом. Филозоф по школској спреми, али велики ентузијаста на пољима уметности и моде, како себе представља.

Упознајте се са њеним блогом:

Данашњи пост на блогу је нешто другачији од онога што сте навикли да читате на D2W. Другачији из неколико разлога. Иако је по среди оутфит прича, присутни су и елементи "Coffee Break" рубрике као и "Beauty" моменти. Уз то, на фотографијама имам и специјалног госта. Ту долазимо до прве, у оквиру неколико испланираних новина на блогу, а све у сусрет 5. годишњици овог онлине кутка. Упознајте Милицу Милетић, првог новог члана (да, биће их још!) D2W тима. Милица се професионално бави шминкањем и на блогу ће, осим за моју шминку за фотографисање outfit постова, бити задужена за читаву "Beauty" рубрику, коју сам покренула још пре више од годину дана а с временом запоставила, услед фокусирања на модне теме. Милица ће са вама делити своје makeup look-ове, beauty фаворите и рецензије производа. Прве резултате ове (дуго планиране) сарадње можете видети већ у овом посту а Миличин рад можете пратити на њеној facebook страници Чаролија Шминкања.

Модни сегмент поста је у потпуности поверен хаљини у бохемиан стилу иза које стоји online бренд BLK+BLU, са којим сам недавно остварила сарадњу те постала њихов online амбасадор. Јако ми се допада њихова селекција комада на сајту, и заиста није било лако одлучити се за један који бих приказала на блогу. После дужег премишљања избор је пао управо на ову хаљину звонастих рукава и романтичног споја цветног десена и чипке. Занимљиво је да хаљином доминирају управо боје које стоје у називу овог бренда. Те боје су и инсприсале Милицу за мој маке уп лоок. У комбинацији са црним дубоким чизмама ова хаљина је мој избор за поподневни/вечерњи излазак са другарицом. Што се тиче детаља, ту је слојевита огрлица и прстење које прати стил хаљине. За неку летњу варијанту овог outfit-а уместо чизама одабрала бих дубоке lace-up сандале.

Пре но што вас препустим фотографијама, желим да захвалим љубазном особљу кафе-посластичаре "Пасаж", у Житковцу, које је изашло у сусрет нашој идеји и омогућило да овај сјајан простор искористимо за фотографисање данашњег поста. Уколико вас пут или пруга нанесе у ове крајеве обавезно свратитете у "Пасаж" на кафу и колаче.

Посетите: dare-2-wear.com


# блог мода фотографија Катарина Живковић Милица Милетић
@KatyMage @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима