Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lela Stevanović se distancira od Demokratske stranke

rss

22.11.2014. D. Ostojić

Da su stranke samo servis za dolazak na vlast i pozicije govori i najnoviji slučaj sa direktorkom Lelom Stevanović.

Lela Stevanović se distancira od Demokratske stranke

Iako je na krilima petooktobarske vlasti i Demokratske stranke došla na poziciju direktora, vrlo brzo se distancirala od DS-a, i to ponovo priznala u javnosti u izjavi za RTS. Ovim je još jednom potvrđeno da su stranke servis, ili bolje rečeno obavezan toalet papir za dolazak na važnu poziciju. Kao i sa toalet papirom, funkcioneri se i sa podrškom stranaka ponašaju isto. Posle uptrebe to lepo bace u smeće, a neko u šolju.

Istini za volju, taj DS iz petooktobarskih dana je morao da ode u opozciju. I ako je. Svako ko je zatražio podršku za direktora je tu podršku i dobio. Tako je i Lela Stevanović postala direktor škole Ljupče Nikolić, ali je brže bolje kad je DS postao neupotrebljiv javila da sa tom strankom nije imala ništa ozbiljno. Na svu sreću, ona je taj posao dobro radila u ta tri mandata, bolje reći izvrsno. To govori da je bila dobar direktor. Na nesreću, bilo je i onih koji su u petooktobarskom haosu postali direktori, pa su uništili sve što su dotakli.

Da rezimiram, na krilima politike dođeš, na krilima politike odeš. Tako je bilo sa Lelom, tako će za par godina biti i Toplicom. Tada mu ni Svetosavka nagrad neće pomoći da ostane direktor, iako će ga tada podržavti i školski odbor, i roditelji i nstavničko veće.

 


# DS Ljupče Nikolić OŠ škole Lela Stevanović Toplica Petrović školski odbor
@demokrate @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima