Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lela Stevanović se distancira od Demokratske stranke

rss

22.11.2014. D. Ostojić

Da su stranke samo servis za dolazak na vlast i pozicije govori i najnoviji slučaj sa direktorkom Lelom Stevanović.

Lela Stevanović se distancira od Demokratske stranke

Iako je na krilima petooktobarske vlasti i Demokratske stranke došla na poziciju direktora, vrlo brzo se distancirala od DS-a, i to ponovo priznala u javnosti u izjavi za RTS. Ovim je još jednom potvrđeno da su stranke servis, ili bolje rečeno obavezan toalet papir za dolazak na važnu poziciju. Kao i sa toalet papirom, funkcioneri se i sa podrškom stranaka ponašaju isto. Posle uptrebe to lepo bace u smeće, a neko u šolju.

Istini za volju, taj DS iz petooktobarskih dana je morao da ode u opozciju. I ako je. Svako ko je zatražio podršku za direktora je tu podršku i dobio. Tako je i Lela Stevanović postala direktor škole Ljupče Nikolić, ali je brže bolje kad je DS postao neupotrebljiv javila da sa tom strankom nije imala ništa ozbiljno. Na svu sreću, ona je taj posao dobro radila u ta tri mandata, bolje reći izvrsno. To govori da je bila dobar direktor. Na nesreću, bilo je i onih koji su u petooktobarskom haosu postali direktori, pa su uništili sve što su dotakli.

Da rezimiram, na krilima politike dođeš, na krilima politike odeš. Tako je bilo sa Lelom, tako će za par godina biti i Toplicom. Tada mu ni Svetosavka nagrad neće pomoći da ostane direktor, iako će ga tada podržavti i školski odbor, i roditelji i nstavničko veće.

 

Komentara: 7


# DS Ljupče Nikolić OŠ škole Lela Stevanović Toplica Petrović školski odbor
@demokrate @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+25) (-6)

  davno to beše... 22.11.2014.
  Eh, kada se samo setim...tada se nosilo prteno jeleče, a sas muža su se kokoške prodavale po firme...a onda dodjoše žuti, i gle čudo, pedikiri, manikiri, puvanje...eeee....

 • (+10) (-4)

  ENIGMA 22.11.2014.
  A ovo: http://www.aleksinac.net/drustvo/24-000-evra-za-skolski-toalet.html

 • (+9) (-18)

  LAZ 22.11.2014.
  A sad ti Lela nije dobra Ostojicu cim pominje DS,ccc.Isti si kao i svi i ne lazi vise ovaj narod da si neutralan

 • (+23) (-5)

  dezodorans 22.11.2014.
  A nekima ni pozicija rukovodioca ne pomaže. Ima i onih, koji i kao se kao direktori osećaju na znoj, oblače, šišaju i šminkaju van trendova. Takvima definitivno ništa ne pomaže ! Koga funkcija uspe da kultiviše, znači da je spreman da uči i razvija svest, pa je i to nešto. RECIMO ZBOGOM DIREKTORIMA LOŠIH MANIRA !

 • (+21) (-12)

  REALNO 22.11.2014.
  Bravo Ostojicu, ovim tekstom kratko i jasno opisali ste nasu realnost. Uzgred, koliko ja znam Lela nije smenjena (samo) zbog politike, vec pre svega zbog brojnih krsenja zakona prilikom dva neuspela konkursa za izbor direktora. Ministar prosvete je u odluci u njenom smenjivanju takstativno naveo propuste u radu, odnosno krsenje zakona. I jos vaznije, i nezavisno od konkursa za izbor direktora, prilikom redovne inspekcijske kontrole krajem septembra 2014, utvrdjeno je da nije donela program rada skole, to je je PRVA odredba u zakonu zbog koje se smenjuje direktor, a to lako mozete proveriti - ovo proverite, pa nas obavestite...

 • (+20) (-7)

  TOALET - 24.000 EURA ? 22.11.2014.
  Da li je moguce, da li je istina da je samo za rekonstrukciju skolskog toaleta placeno 24.000 eura, bez PDV-a ? Auuu ? Svaki komentar je suvisan, zar ne ?

 • (+16) (-5)

  nepopravljiv 23.11.2014.
  Verovatno je istina i moguće je ako znamo da te i takve poslove plaća, organizuje i sprovodi lokalna samouprava.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima