Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лела Стевановић се дистанцира од Демократске странке

rss

22.11.2014. Д. Остојић

Да су странке само сервис за долазак на власт и позиције говори и најновији случај са директорком Лелом Стевановић.

Лела Стевановић се дистанцира од Демократске странке

Иако је на крилима петооктобарске власти и Демократске странке дошла на позицију директора, врло брзо се дистанцирала од ДС-а, и то поново признала у јавности у изјави за РТС. Овим је још једном потврђено да су странке сервис, или боље речено обавезан тоалет папир за долазак на важну позицију. Као и са тоалет папиром, функционери се и са подршком странака понашају исто. После уптребе то лепо баце у смеће, а неко у шољу.

Истини за вољу, тај ДС из петооктобарских дана је морао да оде у опозцију. И ако је. Свако ко је затражио подршку за директора је ту подршку и добио. Тако је и Лела Стевановић постала директор школе Љупче Николић, али је брже боље кад је ДС постао неупотребљив јавила да са том странком није имала ништа озбиљно. На сву срећу, она је тај посао добро радила у та три мандата, боље рећи изврсно. То говори да је била добар директор. На несрећу, било је и оних који су у петооктобарском хаосу постали директори, па су уништили све што су дотакли.

Да резимирам, на крилима политике дођеш, на крилима политике одеш. Тако је било са Лелом, тако ће за пар година бити и Топлицом. Тада му ни Светосавка наград неће помоћи да остане директор, иако ће га тада подржавти и школски одбор, и родитељи и нставничко веће.

 


# ДС Љупче Николић ОШ школе Лела Стевановић Топлица Петровић школски одбор
@demokrate @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима