Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пројекција филма о менталном здрављу младих у Алексинцу

rss

27.04.2022.

УНИЦЕФ и Пријатељи деце Србије позивају средњошколце, родитеље, запослене у образовно – васпитним установама, здравству, социјалној заштити и невладине организације, да присуствују приказивању документарног филма „Повезивање тачкица“ о менталном здрављу младих и да се укључе у глобалну дискусију о овој значајној друштвеној теми.

Пројекција филма о менталном здрављу младих у Алексинцу

Тема менталног здравља младих је веома актуелна, а својим учешћем даћете допринос да гласније и храбрије говоримо о изазовима младих, као и начинима за организованију подршку и помоћ.

Проjекциjа филма се одржава у петак 29.04.2022. године у Центру за културу и уметност Алексинац (Душана Тривунца 15) са почетком у 14 часова. Пријава није обавезна.

Филм „Повезивање тачкица“ отворио је глобалну дискусију о менталном здрављу младих, који су и главни актери овог документарца. Кроз приче и поруке младих сагледаваjу се универзални психолошки проблеми. Свој осврт на ову тему даће и Анне Марие Алвес Ћурчић, новинарка која се бави заговарањем за ментално здравље младих, и млада особа, која има лично искуство.

 


# деца Центар за културу и уметност школа филм самоубиство
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима