Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Продуцент из Ниша својим филмом подржао хуманитарну акцију у Алексинцу

rss

21.02.2022. Нишке вести

Документарни филм о Томи Здравковићу под називом “То је Тома – песник и несретник“ у продукцији Сити Групе приказан је у петак 18. фебруара у великој сали Дома културе у Алексинцу. Приход од продатих улазница намењен је за лечење Алексинчанке Снежане Васић која болује од рака дојке, мајци двоје деце.

Продуцент из Ниша својим филмом подржао хуманитарну акцију у Алексинцу

Алексинчани су имали прилику да, погледају флм продукције Сити Груп из Ниша, уједно и покажу хуманост.

Подршку је пружила и екипа филма на челу са продуцентом Оливером Пауновићем, редитељем Владимиром Ристићем и глумцем Милетом Поледицом.

Сценарио и режију је потписао Владимир Ристић, продуцент је Оливер Пауновић, а у филму о Томи говоре многа велика имена српског глумишта попут Тање Бошковић, Данице Максимовић и Зорана Калезића, док о свом браку са легендарним певачем, протагностом филма говори и супруга Гордана.

Филм обилује ексклузивним и никад виђеним фотографијама, аудио и видео снимцима из деценијске каријере овог певача који је сниман на више локација. Сниман је у Црној Гори, Београду, Тетову, Лесковцу, Сарајеву, Нишу, Печењевцу (родном месту Томе Здравковића) и Алексинцу.  Филм “ То је Тома“ траје сат и дадесет минута, који пролазе брзо што су и његов живот и песме.

Новац од продатих улазница намењен је за лечење Снежане Васић из Алексинца, рођене 1981. године, супруге и мајке двоје деца која болује од рака дојке чак од 2015. године. Снежану је након хируршких захвата и хемиотерапија, 2017. захватио и проблем са респираторним органима и променама на кожи, а након прележаног ковида у марту прошле године дошло је до погоршања ствари.

Извор


# фотографија хуманитарна помоћ Тома Здравковић Снежана Васић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима