Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Naša nova blogerka poručuje da zakoračite u drugačiju perspektivu vašeg života

rss

09.08.2017.

“Observe and create - the most colorful options” (Posmatraj i stvaraj – najranovrsnije opcije) je rečenica kojom Miljana ruši zidove ustaljenih rutina, a otvara mesto produktivnosti.

Miljana Miladinović

Nova aleksinačka blogerka, Miljana Miladinović, počela je sa pisanjem bloga nedavno. Njen virtuelni dom sadrži mnoštvo saveta o roditeljstvu, zdravom načinu života i slobodi uma. U svojim postovima nadahnjuje nas da prihvatimo promene i sa njima ostvarimo naše ciljeve. Vi ste onaj koji ima sve. Ali to SVE dolazi tek nakon što spoznamo naše prioritetete.

Čini se da njoj nije teško da održi svoje telo u pokretu i svoje misli visoko čak i onda kada jednogodišnje dete ima loš dan. Svakodnevno priprema potpuno drugačije obroke, prepune dobrih nutrijenata. Ljudima je danas teško da stignu da razmišljaju zdravo. Zdravi recepti na njenom blogu su i ukusni, i drugačiji, i laki za pripremu.

Podseća nas da svako od nas može da ima ono što želi, ukoliko ima plan i čvrsto stoji iza njega. Da treba razbiti zatvorena vrata, a ponekad i izabrati sasvim novi put. Porodica joj je najveća podrška, a sa takvom podrškom sve deluje izvodljivo.

S obzirom na činjenicu da je blogovanje postalo jako popularno i da u novim i ubedljivim blogovima nalazimo inspiraciju za sve aspekte života, bacite pogled i zapratite blog Mommysup. Piše na engleskom jeziku, ali je na blogu i opcija za google prevodilac.

Zvanična stranica bloga:
www.mommysup.com

Stranica na Fejsbuku:
https://www.facebook.com/MiljanaMiladinovic1993/?ref=aymt_homepage_panel

 

 

 

 


# blog hrana Miljana Miladinović recepti
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima