Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Наша нова блогерка поручује да закорачите у другачију перспективу вашег живота

rss

09.08.2017.

“Observe and create - the most colorful options” (Посматрај и стварај – најрановрсније опције) је реченица којом Миљана руши зидове устаљених рутина, а отвара место продуктивности.

Миљана Миладиновић

Нова алексиначка блогерка, Миљана Миладиновић, почела је са писањем блога недавно. Њен виртуелни дом садржи мноштво савета о родитељству, здравом начину живота и слободи ума. У својим постовима надахњује нас да прихватимо промене и са њима остваримо наше циљеве. Ви сте онај који има све. Али то СВЕ долази тек након што спознамо наше приоритетете.

Чини се да њој није тешко да одржи своје тело у покрету и своје мисли високо чак и онда када једногодишње дете има лош дан. Свакодневно припрема потпуно другачије оброке, препуне добрих нутријената. Људима је данас тешко да стигну да размишљају здраво. Здрави рецепти на њеном блогу су и укусни, и другачији, и лаки за припрему.

Подсећа нас да свако од нас може да има оно што жели, уколико има план и чврсто стоји иза њега. Да треба разбити затворена врата, а понекад и изабрати сасвим нови пут. Породица јој је највећа подршка, а са таквом подршком све делује изводљиво.

С обзиром на чињеницу да је блоговање постало јако популарно и да у новим и убедљивим блоговима налазимо инспирацију за све аспекте живота, баците поглед и запратите блог Mommysup. Пише на енглеском језику, али је на блогу и опција за google преводилац.

Званична страница блога:
www.mommysup.com

Страница на Фејсбуку:
https://www.facebook.com/MiljanaMiladinovic1993/?ref=aymt_homepage_panel

 

 

 

 


# блог храна Миљана Миладиновић рецепти
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима