Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Naprednjaci protiv luksuza u doba krize

rss

02.10.2015. D. Ostojić

Nakon što je Blic objavio vest da je direktorka PU Lane potrošila 100.000 dinara za boravak u Hotelu Mona, javili su se i prvi komentatori iz redova aleksinačkog SNS-a

Naprednjaci protiv luksuza u doba krize

"Naš predsednik Vučić je jasno rekao da svi funkcioneri treba da štede državne pare i sigurna sam da Vučić ne bi dozvolio da se potroši 100.000 dinara za najskuplji hotel na Zlatiboru. Pa, zar je naša opština toliko bogata da se iz aleksinačkog budžeta plaća toliki novac za dva dana boravka na Zlatiboru. Nemam ništa protiv Violete, ali ja kao članica SNS nisam za takvo rasipništvo. Lično ću napisati email funkcionerima strankeo svemu ovome. Pa, ne može moj suprug da radi za 37.000 dinara, a da neko samo za dva dana pitroši 100.000 dinara opštinskih para. I znam 100% da Neša nije znao za to, i da je znao za tolike troškove, on nikada ne bi dozvolio da se tako nešto uradi." tvrdi M. I. iz Aleksinca, aktivista Srpske napredne stranke.

Pokušali smo da saznamo tačan račun boravka delegacije u hotelu Mona, ali zvanične podatke nismo dobili. Nezvanična informacija kaže da je tačan račun mnogo veći od 100.000 dinara.

Za komentar smo kontaktirali i predsednika opštine Nenada Stankovića, ali njegov komentar nismo dobili.

 


# SNS opština Lane PU Violeta Popović Nenad Stanković trošenje luksuz Zlatibor
@sns_aleksinac @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima