Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредњаци против луксуза у доба кризе

rss

02.10.2015. Д. Остојић

Након што је Блиц објавио вест да је директорка ПУ Лане потрошила 100.000 динара за боравак у Хотелу Мона, јавили су се и први коментатори из редова алексиначког СНС-а

Напредњаци против луксуза у доба кризе

"Наш председник Вучић је јасно рекао да сви функционери треба да штеде државне паре и сигурна сам да Вучић не би дозволио да се потроши 100.000 динара за најскупљи хотел на Златибору. Па, зар је наша општина толико богата да се из алексиначког буџета плаћа толики новац за два дана боравка на Златибору. Немам ништа против Виолете, али ја као чланица СНС нисам за такво расипништво. Лично ћу написати емаил функционерима странкео свему овоме. Па, не може мој супруг да ради за 37.000 динара, а да неко само за два дана питроши 100.000 динара општинских пара. И знам 100% да Неша није знао за то, и да је знао за толике трошкове, он никада не би дозволио да се тако нешто уради." тврди М. И. из Алексинца, активиста Српске напредне странке.

Покушали смо да сазнамо тачан рачун боравка делегације у хотелу Мона, али званичне податке нисмо добили. Незванична информација каже да је тачан рачун много већи од 100.000 динара.

За коментар смо контактирали и председника општине Ненада Станковића, али његов коментар нисмо добили.

 


# СНС општина Лане ПУ Виолета Поповић Ненад Станковић трошење луксуз Златибор
@sns_aleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима