Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stanković odlučio da reši krizu u vrtiću

rss

14.10.2015. D. Ostojić

Nenad Stanković predsednik opštine Aleksinac je odlučio da se uključi u rešavanje problema u PU Lane u Aleksincu.

Stanković odlučio da reši krizu u vrtiću

Danas je obavio razgovor sa direktorkom Violetom Popović i izneo svoj stav o tome šta i kako treba uraditi ne bi li se kriza u vrtiću što pre rešila.

Deo članstva SNS-a je takođe ostao pri stavu da afere i haos u javnim preduzećima u Aleksincu treba rešavati u korenu. Naš sagovornik nam je ispričao detalje:

"Predsednik Stanković uživa jedinstvenu podršku članova stranke, ali unutar stranke postoje isprepletani interesi koje je ponekad teško odgonetnuti. Bez želje da rasplamsava sukob u kolektivu, predsednik Stanković je danas obavio razgovor sa direktorkom Violetom i jasno joj preneo svoja očekivanja vezana za razrešenje afera u PU Lane".

S druge strane, od ljudi unutar kolektiva stižu različite informacije i dodatna vrsta optužbi:

"Svima nam se smučio ovaj haos. Nepoverenje među radnicima je veliko. Jedna radnica koja je pred penzijom i koja je administrativno pravno na odmoru, već par dana koristi službeni auto vrtića i odlazi od sela do sela i prikuplja potpise za podršku direktorki. Iako je ogroman pritisak da se peticija potpiše, pojedini radnici ne žele da učestvuju u ovom cirkusu. Recimo pravna služba i računovodstvo su stava da u celoj priči treba da budu neutralni, zato su i radnici ovih službi odlučili da se ne potpisuju ni na jednu od dve pokrenute peticije." tvrdi naš sagovornik.

Iako je tema vrtića mnogima već dosadila, Aleksinac Net će nastaviti da se bavi ovom temom.

 


# predsednik opštine SNS Lane PU Violeta Popović Nenad Stanković Aleksinac.Net peticija
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima