Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kosovska preko noći dobila nove znakove, a stanovnici kazne

rss

09.09.2020. Aleksinac.net

Ovih dana stanovnici Kosovske ulice doživeli su neprijatno iznenađenje. Naime, ulica koja je odavnina poznata kao jednosmerna preko noći je dobila nova obeležja, upozorenja u vidu naznaka da se škola u nalazi u neposrednoj blizini. Ono što je stanovnike u prvom mahu začudilo jeste isprekidana linija duž cele ulice koja podrazumeva dozvolu za preticanje vozila.

Kosovska preko noći dobila nove znakove, a stanovnici kazne

A onda sledi pravi šok. Preko noći firma iz Pirota, koja inače radi 24 sata, koja se bavi valjda uređenem ulica u gradu, nepoštujući nikakve mere reda i mira, postavlja na dva mesta znakove koji znače zabrana zaustavljanja i parkiranja.

I onda, naravno po rečima stanovnika ulice uglavnom starijeg doba, koji nisu ni sanjalji da imaju nove saobraćajne znakove pored svojih kuća, kreće akcija slikanja, i "udri po narodu".

Postavlja se pitanje gde ljudi iz Kosovske i ulice Ratka Žunića mogu da ostavljaju svoja vozila kada nemaju adekvatna dvorišta? Zašto nisu prethodno dobili upozorenje od nadležnih da pomere svoja vozila.

Verovatno ova odluka potiče od nekih eminentnih ličnosti koji nikad nisu ni živeli u našem gradu, niti prvo sagledali stvarnu situaciju. Inače po rečima starijih stanovnika Kosovske ulice, oni ne pamte ovakvu situaciju u svom životnom veku, ali će svakako zapamtiti "čestitke" koje će uskoro stići na kućne adrese.

Komentara: 2


# Ljupče Nikolić OŠ saobraćaj ulica Kosovska ulica Ratka Žunića
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-)

  Srba 09.09.2020.
  Gluposti.

 • (+4) (-)

  perica 11.09.2020.
  Svi iz Ratka Žunića i Kosovske da se parkiraju ispred opštine i okolo, tako da gospoda kad dolazi na posao nema gde da se parkira.
  Tamo nije zabranjeno i molim lepo.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima