Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Косовска преко ноћи добила нове знакове, а становници казне

rss

09.09.2020. Алексинац.нет

Ових дана становници Косовске улице доживели су непријатно изненађење. Наиме, улица која је одавнина позната као једносмерна преко ноћи је добила нова обележја, упозорења у виду назнака да се школа у налази у непосредној близини. Оно што је становнике у првом маху зачудило јесте испрекидана линија дуж целе улице која подразумева дозволу за претицање возила.

Косовска преко ноћи добила нове знакове, а становници казне

А онда следи прави шок. Преко ноћи фирма из Пирота, која иначе ради 24 сата, која се бави ваљда уређенем улица у граду, непоштујући никакве мере реда и мира, поставља на два места знакове који значе забрана заустављања и паркирања.

И онда, наравно по речима становника улице углавном старијег доба, који нису ни сањаљи да имају нове саобраћајне знакове поред својих кућа, креће акција сликања, и "удри по народу".

Поставља се питање где људи из Косовске и улице Ратка Жунића могу да остављају своја возила када немају адекватна дворишта? Зашто нису претхoдно добили упозорење од надлежних да помере своја возила.

Вероватно ова одлука потиче од неких еминентних личности који никад нису ни живели у нашем граду, нити прво сагледали стварну ситуацију. Иначе по речима старијих становника Косовске улице, они не памте овакву ситуацију у свом животном веку, али ће свакако запамтити "честитке" које ће ускоро стићи на кућне адресе.


# Љупче Николић ОШ саобраћај улица Косовска улица Ратка Жунића
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима