Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

JKP akcija odvoza kabastog otpada sa teritorije grada Aleksinca

rss

17.03.2022. Opština Aleksinac

Javno komunalno preduzeće „Komunalne usluge” će ovog vikenda, odnosno 19. i 20. marta sprovesti akciju odvoza kabastog otpada sa teritorije grada Aleksinca.

JKP akcija odvoza kabastog otpada sa teritorije grada Aleksinca

Akcija će biti sprovedena tako što će kontejneri od 5 kubika za kabasti otpad biti postavljeni već u petak 18. marta u popodnevnim satima na pet lokacija. Kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u ulici Vojske Jugoslavije kod Niveinog dečjeg igrališta, jedan će biti u Potkovici, zatim na parkingu ispred bolnice u ulici Drakčeta Milovanovića, jedan kod Sportske hale i peti će biti na vrhu Banjskog druma, odnosno na raskrsnici ulice Lele Popović i Izviđačke. Svi građani će imati mogućnost da u te kontejnere odlože kabasti otpad koji im nije potreban i to u periodu od 18. marta popodne do 20. marta u prepodnevnim satima.

Takođe će 20. marta, u nedelju, u prepodnevnim satima od 7 sati pa nadalje biti prisutne tri ekipe JKP-a sa tri vozila i po pozivu dolaziti i odnositi kabasti otpad sa teritorije grada Aleksinca.

Inače svi korisnici usluga ovog preduzeća mogu da prijaviti potrebu za dolaskom ekipa na broj tlefona 804-510 koji je aktivan od ponedeljka do petka od 7 do 15 časova, a takođe i u nedelju 20.marta, u prepodnevnim satima, to jest od 7 do 10 sati će biti dežurna ekipa koja će primati pozive i slati vozila na lice mesta gde za to bude bilo potrebe. Prilikom poziva građani su u obavezi da prijave količinu i vrstu otpada kako bi iz Komunalnog preduzeća poslali adekvatno vozilo.


# Komunalne usluge JP smeće đubre
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima