Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ЈКП акција одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца

rss

17.03.2022. Општина Алексинац

Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” ће овог викенда, односно 19. и 20. марта спровести акцију одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца.

ЈКП акција одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца

Акција ће бити спроведена тако што ће контејнери од 5 кубика за кабасти отпад бити постављени већ у петак 18. марта у поподневним сатима на пет локација. Контејнери за кабасти отпад биће постављени у улици Војске Југославије код Нивеиног дечјег игралишта, један ће бити у Потковици, затим на паркингу испред болнице у улици Дракчета Миловановића, један код Спортске хале и пети ће бити на врху Бањског друма, односно на раскрсници улице Леле Поповић и Извиђачке. Сви грађани ће имати могућност да у те контејнере одложе кабасти отпад који им није потребан и то у периоду од 18. марта поподне до 20. марта у преподневним сатима.

Такође ће 20. марта, у недељу, у преподневним сатима од 7 сати па надаље бити присутне три екипе ЈКП-а са три возила и по позиву долазити и односити кабасти отпад са територије града Алексинца.

Иначе сви корисници услуга овог предузећа могу да пријавити потребу за доласком екипа на број тлефона 804-510 који је активан од понедељка до петка од 7 до 15 часова, а такође и у недељу 20.марта, у преподневним сатима, то јест од 7 до 10 сати ће бити дежурна екипа која ће примати позиве и слати возила на лице места где за то буде било потребе. Приликом позива грађани су у обавези да пријаве количину и врсту отпада како би из Комуналног предузећа послали адекватно возило.


# Комуналне услуге ЈП смеће ђубре
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима