Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Jasmina svakodnevno snabdeva starije sugrađane

rss

20.04.2020. Čuvari Turije

- Ona je heroj našeg sela, naša Jasmina i po kiši i po snegu svakog dana snabdeva starije sugrađane, malo je reći BRAVO, piše na fejsbuk stranici "Čuvari Turije Bankovac"

Jasmina svakodnevno snabdeva starije sugrađane

Jasmina ovo radi iz čiste humanosti, skromna i stidljiva, ali hrabra, ne želeći da ovo previše ističu, ne želeći ličnu promociju na nevolji drugih. Ali ja, kao njen komsija, imam potrebu da ovo sa vama podelim, osećajući veliku zahvalnost i poštovanje prema njenoj humanosti.

„U dobru svi su tu, a kada dolaze teška vremena svi se sklanjaju“ i u ovim teškim vremenima, kao što je ovo doba Kovida 19. Ima ljudi koji su spremni da se stave na raspolaganje i pomognu onima kojima je pomoć zaista neophodna, pri tome rizikujući čak i sopstveno zdravlje.

Jasmina nesebično pomaže starim licima, penzionerima, našim roditeljima, bakama i dekama, da što bezbolnije preguraju zabranu izlaska iz svojih domova. Pruža pomoć, podršku i utehu, izmami osmeh, pomogne da se bar na tren osete bolje i bezbednije. Ona je (ne)vidljivi heroj ovog vremena, stoji na ovoj stranici.

Čuvari Turije

Komentara: 1


# Bankovac Čuvari Turije koronavirus
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-)

    Bravo 20.04.2020.
    Bravo Jasmina


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima