Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јасмина свакодневно снабдева старије суграђане

rss

20.04.2020. Чувари Турије

- Она је херој нашег села, наша Јасмина и по киши и по снегу сваког дана снабдева старије суграђане, мало је рећи БРАВО, пише на фејсбук страници "Чувари Турије Банковац"

Јасмина свакодневно снабдева старије суграђане

Јасмина ово ради из чисте хуманости, скромна и стидљива, али храбра, не желећи да ово превише истичу, не желећи личну промоцију на невољи других. Али ја, као њен комсија, имам потребу да ово са вама поделим, осећајући велику захвалност и поштовање према њеној хуманости.

„У добру сви су ту, а када долазе тешка времена сви се склањају“ и у овим тешким временима, као што је ово доба Ковида 19. Има људи који су спремни да се ставе на располагање и помогну онима којима је помоћ заиста неопходна, при томе ризикујући чак и сопствено здравље.

Јасмина несебично помаже старим лицима, пензионерима, нашим родитељима, бакама и декама, да што безболније прегурају забрану изласка из својих домова. Пружа помоћ, подршку и утеху, измами осмех, помогне да се бар на трен осете боље и безбедније. Она је (не)видљиви херој овог времена, стоји на овој страници.

Чувари Турије


# Банковац Чувари Турије коронавирус
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима