Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ексклузивно: Истина о страдању Пунише Живаљевића

rss

17.05.2017.

Ових дана алексиначка чаршија је причала о самоубиству Пунише Живаљевића.
Да ли се ради о самоубиству, или о намештеном убиству, требало би да покаже истрага.
Породица и пријатељи су убеђени да се ради о убиству.

Ексклузивно: Истина о страдању Пунише Живаљевића

Од добро обавештених извора сазнали смо детаље који на истинити начин описују шта се кобне ноћи десило након што је Пуниша Живаљевић пронађен мртав.

Како они тврде, непобитне чињенице говоре да се Пуниша није убио, да није извршио самоубиство.

"Био сам један од очевидаца полицијског увиђаја. Том приликом смо Пунишино тело затекли у положају како спава на стомаку са левом ногом савијеном у колену и испруженом десном ногом. Глава му је била на јастуку прислоњена десним образом. Табани су били видно блатњави што се у потпуности поклапа са чињеницом да је те ноћи неколико пута излазио испред куће. Све је указивало да није било ни С од самоубиства" - истиче очевидац полицијског увиђаја.

Ко је био Пуниша Живаљевић?

Пуниша ЖиваљевићПуниша је рођен 1979. године у Алексинцу где је завршио школу. Врло млад, са непуних 16 година одлази у Немачку. Његову храброст, срчаност и поверење увиђају пословни људи у Берлину, тако да још као млад улази у озбиљан свет пословања. Постаје сувласник ланца ауто плацева, а у том послу зарађује озбиљан новац.

У Берлину је био изузетно поштован, али и поред тога своје пријатеље из Алексинца и друштво из детињства никада није заборавио. У Алексинцу је купио 2 локала у центру града. Лети је редовно долазио у Србију, а већи део одмора проводио у Алексинцу са пријатељима са којима је одрастао. Међу њима је био и његов друг из детињства, Драгослав Буцек.

"Пуниша и Буцек су се знали малтене од рођења, живели су на двадесет метара један од другог. Нису били ни у каквој свађи нити пословном сукобу. Догађај о којем су медији писали, није био никакав покушај убиства, већ инцидент настао услед игре пиштољем у пијаном стању" - наводи особа која је изузетно добро познавала обојицу.

Пуниша Живаљевић је због природе посла доста путовао, од Италије до Немачке, од Шведске до Грчке. Био је саставни део онога што се зове свет успешних и богатих, џет-сет. Нажалост, саставни део тог џет сета је и кокаин, коју неки управо тако и називају, дрога за богаташе, јер је најчешће користе политичари и естрадни уметници.

И поред порока са којим се интензивно борио и покушао да се одвикне од коришћења кокаина, Пуниша није губио веру у Бога, био је изузетан верник. Никада није било сумње да постоји могућност да он изврши самоубиство.

Пуниша је те вечери заспао са пиштољем, јер је кроз прозор видео да се неко налази испред куће. Пиштољ Збројовка, који је добио на поклон је до пре пар дана био неисправан, па га је скоро поправио. Мислећи да је неко испред куће у пар нврата је излазио да види о чему се ради. Вратио се у кућу и легао са репетираним пиштољем.

У једном тренутку се цимнуо док је спавао што је довело до пуцња. Пиштољ је опалио левом руком у леву слепоочницу, иако је био дешњак. Управо тај пуцањ је био смртоносан.

Дефинитивно није било речи о самоубистви, јер је добро познато да жестоки момци, како су га медији називали никада не прибегавају самоубиству.

Пуниша је био породичан човек, иза себе је оставио супругу и ћерку од 10 година, коју је неизмерно волео.


# убиство дрога самоубиство Пуниша Живаљевић Драгослав Буцек
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима