Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ispekcija zatvorila dva objekta tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“

rss

22.09.2014. D. Ostojić

Od početka ove školske godine, učenici i radnici tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“ i poljoprivredne škole „Šumatovac“ ne koriste usluge školskog objekta za prodaju prehrambenih proizvoda i brze hrane.

Ispekcija zatvorila dva objekta tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“

Na pitanje radnika škole, zašto ne radi objekat za prodaju prehrambenih proizvoda i brze hrane, direktor tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“, gospodin Dragan Petković, kako smo saznali, nerado i konfuzno, sa vidnom uznemirenošću, priznao je da je inspekcija zatvorila dva objekta ove škole: objekat za prodaju prehrambenih proizvoda i brze hrane, gde su se snabdevali učenici, nastavnici i komšije u okruženju, koji se nalaziu dvorištu škole, u ulici Tihomira Đorđevića i salu za fizičko vaspitanje u „starom centru“, u ulici Lele Popović.

Tragom ovakve izjave direktora Dragana Petkovića, od njegovih bliskih saradnika, saznali smo tek toliko, da su isti zatvoreni po nalogu inspekcije zbog protivzakonitog izdavanja objekata pod zakup, a na osnovu prijave građana.

Učenici i radnici ove ove dve škole sa nestrpljenjem očekuju kada će i da li će ponovo proraditi ovi objekti.

 

Komentara: 0


# Poljoprivredna škola Šumatovac škole Tehnička škola Prota S. Dimitrijević prota Stevan Dimitrijević užina inspekcija Dragan Petković
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima