Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Испекција затворила два објекта техничке школе „Прота Стеван Димитријевић“

rss

22.09.2014. Д. Остојић

Од почетка ове школске године, ученици и радници техничке школе „Прота Стеван Димитријевић“ и пољопривредне школе „Шуматовац“ не користе услуге школског објекта за продају прехрамбених производа и брзе хране.

Испекција затворила два објекта техничке школе „Прота Стеван Димитријевић“

На питање радника школе, зашто не ради објекат за продају прехрамбених производа и брзе хране, директор техничке школе „Прота Стеван Димитријевић“, господин Драган Петковић, како смо сазнали, нерадо и конфузно, са видном узнемиреношћу, признао је да је инспекција затворила два објекта ове школе: објекат за продају прехрамбених производа и брзе хране, где су се снабдевали ученици, наставници и комшије у окружењу, који се налазиу дворишту школе, у улици Тихомира Ђорђевића и салу за физичко васпитање у „старом центру“, у улици Леле Поповић.

Трагом овакве изјаве директора Драгана Петковића, од његових блиских сарадника, сазнали смо тек толико, да су исти затворени по налогу инспекције због противзаконитог издавања објеката под закуп, а на основу пријаве грађана.

Ученици и радници ове ове две школе са нестрпљењем очекују када ће и да ли ће поново прорадити ови објекти.

 


# Пољопривредна школа Шуматовац школе Техничка школа Прота С. Димитријевић прота Стеван Димитријевић ужина инспекција Драган Петковић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима