Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Inicijativom radnika do lepšeg radnog prostora

rss

05.11.2013.

Narodna poslovica kaže "sa parama i budala ume da završi posao". Izgleda malo banalno za jedan pozitivan tekst, ali je zaista tako.

Inicijativom radnika do lepšeg radnog prostora

Mnoga javna preduzeća veliki novac troše na uređenje svog radnog prostora. Nameće se pitanje, može li se uraditi nešto lepo, korisno a da ne zahteva velike tendere ili male nabavke?

Jedan aleksinački primer je pokazao da može. Udružili se radnici Centra za socijalni rad, i odlučili da ulepšaju svoj radni prostor. Uložili svoj rad, kreativnost i slobodno vreme. Ofarbali ogradu, zasadili cveće, popravili i zakrpili betonske rupe...

Zatekli smo ih kako rade u finoj atmosferi. Deo urađenog smo i zabeležili fotografijom. Evo šta nam je jedan od radnika I.Dj. rekao:

"Imamo još nekoliko stvari da uradimo, plan nam je da ogradimo ovaj zeleni prostor, da betoniramo još neke delove i da ozelenimo onaj prostor koji je ostao. Sve to smo uradili zajedno, radnici Centra za socijalni rad. Ovde provodimo dosta vremena, i želja nam je da nam radni prostor izgleda lepo. Verujte mi, ako imate dobru volju, složne radnike i lepu ideju, sve se to može uraditi bez mnogo para, da ne kažem bez dinara."

 

Komentara: 3


# javna preduzeća
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  nalence 05.11.2013.
  Svaka cast!
  Za svaku pohvalu.

 • (+0) (-0)

  Vojvoda 06.11.2013.
  Bravo Ivane.Svaka čast.Lep primer za ostala javna preduzeća a i privatna.

 • (+0) (-0)

  XXX 09.11.2013.
  uhhh...sta reci???


[ Dodaj komentar ]