Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Drumska signalizacija između naselja Tešica i Grejač

rss

26.04.2019.

Na nekim mestima u našoj Opštini građani su primetili loše postavljenu drumsku signalizaciju. Ovo nije samo lokalni problem već i veliki bezbednosni rizik.

Drumska signalizacija između naselja Tešica i Grejač

“Potrebno je pokrenuti pitanje oko postavljanja drumske signalizacije, ispred putnog prelaza između naseljenih mesta Tešica i Grejač. Znakovi “STOP” i “ANDREJIN KRST” postavljeni tako da delimično ili potpuno zaklanjaju “TREPTAČE”, koji najavljuju spustanje polubranika i nailazak voza što može negativno da se odrazi na bezbednost. Na učesnike u drumskom saobraćaju, i na železnički saobraćaj imajući u vidu da se skoro desila katastrofa na prelazu u Donjem Međurovu, koja je odnela nekoljko ljudskih zivota, nažalost.

Preko navedenog prelaza PBP 6 u km 223+308 pruge Beograd-Niš, prođe nekoliko desetina autobusa imajući u vidu da se isti nalazi na ruti redovne linije Niš-Vitkovac, autobuskog prevoznika NIŠ EKSPRES . Obraćali smo se putem mejla saobraćajnom inspektoru nišavskog okruga, ali i dalje bez reakcija." - napisao je jedan od čitaoca.

Fotografije su slikane iz oba pravca.

Komentara: 0


# Niš ekspres Tešica saobraćaj Grejač železnica
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima