Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 1090  Displaying: 51 - 60

Vesić građane Aleksinca i Novog Sada nazvao ruljom (VIDEO)

Direktno 30.12.2020.

Imate ljude koji su došli iz Novog Sada, iz Aleksinca, eeej on će da priča iz Novog Sada da li nama treba metro ili ne, to je organizovana politička rulja koja se bavi samo time kako da zaustavi izgradnju bilo čega u Beogradu - izjavio je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Beograda, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika.

Opširnije

Komentara: 3

Kafići i restorani 31. decembra i 1. januara radiće do 18 časova

29.12.2020.

Krizni štab je doneo odluku da 31. decembra i 1. januara restorani i kafići rade do 18 sati, a prehrambeni objekti do 20 sati. Neće biti organizovanog dočeka Nove godine niti reprize, saopšteno je.

Opširnije

Komentara: 0

Počela podela paketića najmlađim stanovnicima opštine Aleksinac

Opština Aleksinac 28.12.2020.

U sklopu akcije "Deda Mrazovo poštansko sanduče" prošle nedelje počela ja podela paketića najmlađim stanovnicima opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 1

Supermaketi AS darovali mališane Aleksinca

26.12.2020.

U prostorijama AS supermaketa, danas su izvučene nagrade koje je povodom novogodišnjih praznika darivala kompanija Nellino Kids iz Loznice.

Opširnije

Komentara: 0

Radno vreme tržnih centara i ugostitelja do 20 sati

26.12.2020.

Tržni centri, ugostitelji i uslužne delatnosti radiće i tokom vikenda do 20 sati, kao što je bilo i radnim danima ove nedelje, zvanično je saopšteno na konferenciji za medije Kriznog štaba. Kako je rečeno, radnje će biti otvorene kako bi građani mogli da kupe poklone i potrepštine za predstojeće praznike i time izbeglo stvaranje gužvi radnim danima i uoči Nove godine.

Opširnije

Komentara: 0

Ministarka Darija Kisić Tepavčević najavila imunizaciju i u Aleksincu

25.12.2020.

U Nišu je vakcinacija protiv kovida počela u Gerontološkom centru Niš koji je u prvom talasu bio najveće žarište, a ministarka Darija Kisić Tepavčević kaže da će je danas primiti 100 korisnika koji su se prijavili dobrovoljno. Imunizaciju je za naredne dane najavila i u Domu za stare "Jelenac" u Aleksincu, a za ostale gradove na jugu još nema najava o početku vakcinacije.

Opširnije

Komentara: 0

Knjige stižu i do najudaljenijih mesta opštine Aleksinac

Južne vesti 24.12.2020.

Do praga ljubitelja literature koji žive u udaljenim mestima na teritoriji opštine Aleksinac, knjige će stizati u novom bibliobusu, pokretnoj biblioteci koju je Opština dobila na konkursu, piše na njihovoj Fejsbuk strani.

Opširnije

Komentara: 0

Učitelj u penziji ne odvaja se od pera ni danas

Boža Marković 23.12.2020.

Slobodan Petrović - Brada zagazio je u osmu deceniju pre par godina, ali ne predaje se ni danas. Potiče iz znamenite porodice Petrović, iz Sušice u Rasinskom okrugu. Njegovi su u tursko vreme, zbog zuluma turskog bega Vrenzevića, kako nam je Slobodan ispričao, pobegli preko noći iz Sušice, kraj Velikog Šiljegovca i došli u Radevac. Tu su ostali sada samo grobovi njegovih predaka, na mesnom groblju kojih ima mnogo, dok se njegov otac doselio u Donji Adrovac, kada je Slobodan pošao u srednju školu.

Opširnije

Komentara: 0

Primećuje se usporavanje epidemije na teritoriji opštine Aleksinac

Opština Aleksinac 21.12.2020.

Danas je u sali Skupštine opštine održana 12. sednica Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Način izveštavanja medija može uticati da li će neka žena prijaviti nasilje

Danas 17.12.2020.

Žena iz Aleksinca koju je ubio bivši suprug i informacija da je muškarac u Požarevcu ranio partnerku i njenu ćerku, uz sve žrtve porodičnog i partnerskog nasilja u ovoj godini, svima su opomena da se skretanje pažnje celokupne javnosti na ovaj veliki društveni problem, ne može i ne sme vremenski ograničiti, upozorava poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 1090  Displaying: 51 - 60

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima