Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Završen štrajk u Fradu

rss

13.03.2014.

Neposredno pre 13 sati potpisan je protokol o prestanku štrajka u firmi Frad filteri international Beograd, ogranak Aleksinac.

Završen štrajk u Fradu

 Kako prenosi Radio Aleksinac od predstavnika sindikata ove radne organizacije, razgovori između direktora i predstavnika sindikata počeli su pre 11 sati tako da nije bilo ni planirane protesne šetnje.

Nakon ovog sastanka na kome su radnici raspravljali o konkretnim predlozima rukovodstva, usledio je ponovni sastanak sa direktorom i tada je prihvaćena većina zahteva radnika, potvrdio je predsednik Nezavisnog sindikata u ovom preduzeću Zoran Miljković.

- Posle jučerašnjeg dana, kada nije došlo do pregovora, jutros su pregovori počeli oko pola osam i trajali su do 13 časova. Uglavnom je postignut dogovor, ispoštovan je veći deo naših zahteva i potpisan je protokol o okončanju štrajka. Nakon postignutog dogovora, štrajkači su otišli kući, a već sutra počinjemo sa normalnim radom – istakao je Miljković u izjavi za radio Aleksinac.

 

Komentara: 1


# štrajk Frad Zoran Miljković Radio Aleksinac
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    radnik 15.03.2014.
    kakva smejurija da li ce jednom da se negde obajvi istina o tome sta se dsava u fradu? Kakve ste vi novine kad vas ne znaima da istrazite zasto propada jedna od najveceih aleksinackih fabrika i zasto njeni radnici primaju platu od 10 000 din ... ovo sto ste napisali nema veze saonim sto se stvarno desava


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}