Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sapuni iz Aleksinca na prirodnoj bazi

rss

20.05.2016.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu zanatsku radnju koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Sapuni iz Aleksinca na prirodnoj bazi

Svi proizvodi izrađeni su po našim formulacijama uz korišćenje sirovina prirodnog porekla, a nastaju u dobro organizovanom, malom proizvodnom pogonu, istakao je Nemanja Nikolić iz Aleksinca.

Svi kozmetički preparati se proizvode isključivo od odabranih prirodnih sastojaka u strogo kontrolisanim uslovima. U proizvodnji ne koriste nikakve štetne materije, veštačke boje, veštačke mirise, aditive, sintetičke konzervanse.

Kozmetika se razvila na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Kako nam je rekao Nemanja, u proizvodnji se koriste samo sveže, farmaceutski ispravne sirovine, prvenstveno lekovita masna ulja dobijena hladnim ceđenjem, a izradom malih serija nastoji se sačuvati visok kvalitet i prirodna svojstva aktivnih supstanci.

Većina proizvoda u svom sastavu sadrži preko 90% prirodnih supstanci. U kreiranju proizvoda koristimo sirovine i ekstrakte lekovitog bilja sa našeg podneblja i okoline, na primer, neven, lavanda, nana, istakao je on.

agropress.org.rs

Komentara: 1


# Nemanja Nikolić hemija sapun kozmetika
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+4) (-0)

    Rasa 20.05.2016.
    Sve pohvale za MSN !


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}