Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Promocija Halkbanke u Aleksincu

rss

30.01.2016. Dušan Ostojić

U restoranu Ela, u okviru hotela Bosfor, održana je promocija Halkbanke.
Promociji je prisustvovalo stotinak privrednika iz Aleksinca i okoline.

Promocija Halkbanke u Aleksincu

Promocija je bila organizovana na vrhunskom nivou. Predstavljanje banke je bilo kratko, jasno a svi prisutni su imali proliliku i da postave pitanje predstavnicima rukovodstva Hulkbanke.

Menadžment ove banke je došao u najjačem sastavu, generalni direktor Hulkbanke za Srbiju, predsednik izvršnog odbora banke i direktori svih filijala ove banke u Srbiji.

Inače Hulkbanka je državna banka Turske. Država ima 51% akcija. Ukupno 15.000 zaposlenih. U Srbiji je ova banka prisutna 8 meseci. Do sada su preko ove banke u Srbiju stigli vodeći turski investitori. Tri najozbiljnine turske investicije su u Srbiju došle upravo preko Hulkbanke.

Kako je direktor ove banke rekao, u planu je otvaranje novih filijala, tako da će gotovo svaki grad u Srbiji imati predstavništvo Halkbanke. Ova banka planira u narednom periodu ozbiljna ulaganja u srpsku privredu i to naročito u tekstilnu industriju, industriju auto delova, poljoprivredu, građevinu i medicinu.

Osim ekonomske saradnje Srbije i Turske u planu je saradnja i u oblasti kulture.

Prezentacija je završena ručkom u okviru koga su posetioci imali prilku da u razgovoru sa vodećim ljudima Hulkbanke saznaju sve ono što im je bilo važno kako vi stekli kompletan utisak o ovoj banci.

Moja ocena za organizaciju skupa je čista desetka.

Komentara: 0


# Turska Bosfor hotel Halk banka
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima