Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Halk bank: Otvorena turska banka u Aleksincu

rss

14.01.2016. Tekst i foto Dušan Stevanović

Juče je, povodom Srpske nove godine, u Aleksincu, otvorena ekspozitura HALK BANK A.D. Beograd

Halk banka, Foto Dušan Stevanović

Ekspozitura se nalazi u kompleksu motela Bosfor, vlasnika Fevzija Šiljika i pružaće usluge svima, a, pogotovo, stanovnicima aleksinačke opštine.

Preko nje se može vršiti dinarski i devizni platni promet, a fizička lica mogu da dobiju sve vrste kredita sa nižom kamatnom stopom. Naravno, tu je i menjačnica, namenjena, pre svega, gostima hotela.

Halk banka, Foto Dušan Stevanović

Svečanom otvaranju prisustvovao je i Čedomir Rakić, zamenik predsednika opštine Aleksinac, kao i pojedini, ugledni privrednici Aleksinca, koji su, prvi, postali komintenti ove velike turske banke.

Posle Beograda, Niša i Leskovca, ovo je četvrti objekat koji je otvorila HALK BANK–a, u Srbiji - rekla je službenica Jelena Lukić.

Komentara: 13


# Čedomir Rakić Dušan Stevanović Turska Fevzi Šiljik Bosfor hotel Halk banka Jelena Lukić
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+47) (-14)

  Nebojša 14.01.2016.
  Vidim, kako jedni po jedni padaju
  i kako svoj ponos, pa i jezik gube;
  gledam kako veru za večeru daju
  i ponizno skute, tuđinove, ljube.

 • (+29) (-12)

  bruka 14.01.2016.
  Niko neimade koliko srbin izdajnika imade. Ulizite se svi ovom siptaru! Kakav turcin iz prizrena moze da bude?

 • (+5) (-1)

  Eee 14.01.2016.
  Strašno!!!

 • (+37) (-7)

  Poznavalac 14.01.2016.
  A ko je od prisutnih na slici uspesni lokalni privrednik?!?!

 • (+17) (-15)

  samo Vas posmatram 14.01.2016.
  Jos sto rece Nikola Simic janicar sa isukanom sabljom i islamizacija Srbije je gotova azilanti su turski barjak takodje.

 • (+14) (-0)

  Pomoć 14.01.2016.
  Molim Vas neka mi neko kaže po čemu su ova"gospoda" ugledni gradjani našeg velegrada Aleksinca,znam ih sve ali niko od njih nije izdao knjigu,niko nema neki naučni rad itd?

 • (+7) (-2)

  Svasta 14.01.2016.
  A sto se neseti neko nas da kupi.Bolje i ovako nego da propada.Pa nasi ljudi su i doveli do propadanja a sad smetaju i oni koji ulazu.Nesto ne znam da ima snage da ponese motel za Tursku posto ga napravio.Kakvo ruglo bilo a kakvo je sad.Prst na celo?!

 • (+22) (-5)

  Goran 14.01.2016.
  "Ma nije Milošević kriv, mi smo g..na" Nemam ništa protiv ukoliko rade po zakonima, poštuju radnike i tradiciju zemlje u koju su došli. A mi? Mi smo ćutali kada su, jedna po jedna Aleksinačka firma odlazile na doboš i sad nam krivi korejanci za Juru, nemci za Gramer, turci za Bosfor. A ko su šefovi? Ko pristaje da radi za platu sa srednjom školom, a radi na mestu za koje je nephodan završen fakultet. Ko pristaje da radi neprijavljen? Ko se ne buni, ako mu ne izdaju fiskalni račun?

 • (+19) (-10)

  Bujan 14.01.2016.
  E nekada davno granica između Turske i Srbije beše kod mesta Bujmira ,a sad je centar turske u sred Aleksinca,blago nama sad će i žene da počnu ponovo da nose dimije a i vreme je.

 • (+11) (-0)

  obespravljeni 15.01.2016.
  Treba neko u ovoj Aleksinackoj rupi,slobodno mogu reci i barustini od grada da radi da bi otvorio racun u banci...a mozda ce sluziti da se prebace sredstva da se raskopa glavna ulica,pa kao u tursko doba konji krave kola c c c c jadni smo!!1

 • (+9) (-15)

  Dejan Milojević 16.01.2016.
  Za "poznavalac"
  Ljudi, dajte malo optimizma! Boban Stosic je ozbiljan i veoma uspesan privrednik. I Mosa Trsa (nazalost ne mogu da se setim prezimena) je moj dobar kolega, uspesan privrednik i dobar gradjevinac. Ceda je, pak, rekao bih veoma dobronameran momak koji se dosta trudi oko privrede. Gospodju/gospodjicu pored njega nisam prepoznao.
  Jeste, nikome nije milo kad nasu privredu malo po malo kupuju stranci. Ali ja bih pogledao i sa druge strane - motel je stajao decenijama vec devastiran i sablasan. Svi smo znali da se prodaje za 100.000 EUR. Ali je preko kupoprodajne cene trebalo barem jos 400.000 da se dovede u ovo stanje. Covek je imao hrabrosti, znanja i volje, i svaka mu cast, pozelimo mu srecu. Nadam se da ce doci i to vreme da cemo i mi moci da kupujemo fabrike i nekretnine na Bosforu. A dotle, moracemo malo vise da radimo.

 • (+17) (-0)

  Dejane 16.01.2016.
  Jel i Vama treba posao pa se''uvlacite'' ovim''vidjenim''gradjanima???????
  Da Aleksinac nije ovako mali grad,da se ne poznajemo svi,mozda bih i poverovala vasem pisanju..ovako...
  Ovde vazi prsvilo:ja tebi,ti meni,ili dok imam vajdu od tebe,prijatelj si mi...
  Na moju nesrecu,imala sam priliku da upoznam te ''vidjene'' i verujte mi,daleeeeeeko su oni od vidjenih...da kazem uvidjajni tek nisu ali zato lovci u mutnom, to jesu.
  Za Aleksinac niko nije ucinio nista,ama bas nista a da nije svoje ''usluge''dobro naplatio... zato,preskocite to hvaljenje,uslugu ce vam neko vec uciniti i bez toga :)

 • (+1) (-0)

  Aleksincanin 28.08.2016.
  Sto neko ne proba da ode u Carigrad i da otvori nesto i da se zove Srbija,prvo ne bih vam dali a drugo nestalo bi u mraku,nemam nista licno prema coveku i ne znam ga,ali znam da je siptar i to jos poturcen,vise nego dovoljno kad znamo sta su nam ti isti siptari napravili 99' i dan danas,ti isti turci podkopavaju Srbiju sa bosnjacima,pa gde ovo jos prolazi samo kod nas,da li smo toliko glupi ili prodajemo i dusu ne znam gde ovo vise vodi,da li ste zaboravili jagodu zvezdinog navijaca koji je mucki ubijen u Istanbulu,dokle vise sve da prastamo.Neka prastaju oni koji imaju korist od ovog coveka,a zna se dobro zasto je to tu kupio,sve ima svoj razlog pa i ovo,a sve se kupuje jako prljavim parama,ko razume shvati ce!ali svi se prave ludi boli ih za sve,e jadni li smo svi mi neka nam je BOG na pomoci samo Amin!!!!


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}