Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Промоција Халкбанке у Алексинцу

rss

30.01.2016. Душан Остојић

У ресторану Ела, у оквиру хотела Босфор, одржана је промоција Халкбанке.
Промоцији је присуствовало стотинак привредника из Алексинца и околине.

Промоција Халкбанке у Алексинцу

Промоција је била организована на врхунском нивоу. Представљање банке је било кратко, јасно а сви присутни су имали пролилику и да поставе питање представницима руководства Хулкбанке.

Менаџмент ове банке је дошао у најјачем саставу, генерални директор Хулкбанке за Србију, председник извршног одбора банке и директори свих филијала ове банке у Србији.

Иначе Хулкбанка је државна банка Турске. Држава има 51% акција. Укупно 15.000 запослених. У Србији је ова банка присутна 8 месеци. До сада су преко ове банке у Србију стигли водећи турски инвеститори. Три најозбиљнине турске инвестиције су у Србију дошле управо преко Хулкбанке.

Како је директор ове банке рекао, у плану је отварање нових филијала, тако да ће готово сваки град у Србији имати представништво Халкбанке. Ова банка планира у наредном периоду озбиљна улагања у српску привреду и то нарочито у текстилну индустрију, индустрију ауто делова, пољопривреду, грађевину и медицину.

Осим економске сарадње Србије и Турске у плану је сарадња и у области културе.

Презентација је завршена ручком у оквиру кога су посетиоци имали прилку да у разговору са водећим људима Хулкбанке сазнају све оно што им је било важно како ви стекли комплетан утисак о овој банци.

Моја оцена за организацију скупа је чиста десетка.

Коментара: 0


# Турска Босфор хотел Халк банка
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима