Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OTIS organizuje sportske aktivnosti

rss

06.08.2010. Izvor: aleksinac.org

OTIS organizuje sportske aktivnosti

Organizacija za turizam i sport (OTIS) opštine Aleksinac organizuje turnir u malom fubalu za igrače starije od 30 godina, koji nisu registrovani u fudbalskoj sezoni 2009/2010 i 2010/2011.

Turnir je zakazan za subotu 7.avgust, na stadionu za male sportove Mladost sa početkom u 20 sati, međutim, kako javljaju iz OTIS-a, ukoliko na turniru učestvuje više od 10 ekipa, turnir će početi ranije.

Utakmice se igraju po grupama (5+1) u trajanju dva puta po 15 minuta.

Prijava ekipa završava se 6.avgusta u 15 sati, kada se u prostorijama OTIS-a pristupa izvlačenju ekipa. Podnosilac prijave u obavezi je da donese i fotokopiju lične karate svakog igrača.

Turnir Organizacije za turizam i sport opštine Aleksinac zamišljen je kao rekreativno druženje u cilju očuvanja fudbalske veštine.


OTIS i Međunarodni dan mladih

Povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, u subotu 14. avgusta sa početkom u 11 sati, na Bovanskom jezeru, u kampu za mlade, održaće se sportsko takmičenje u organizaciji OTIS-a Aleksinac.

Mladi će odmeriti svoje sportske sposobnosti u vaterpolu (3+1 igrač, muškarci), odbojci na pesku (3 igrača, muška i ženska konkurencija), badmintonu (1 takmičar, muška i ženska konkurencija) i malom fudbalu (3 igrača, muškarci).


Prijavljivanje se vrši u prostorijama Organizacije za turizam i sport ili putem telefona 018/804-025.

Komentara: 0


# OTIS fudbal opština Bovansko jezero sport
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima