Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пети дан ПИП-а: "Ако се пробудиш или као да је важно"

rss

27.11.2021.

За последњи дан такмичарског програма на сцени дома културе, у извођењу Народног позоришта Лесковац и Народног позоришта у Приштини, одиграна је представа "Ако се пробудиш или као да је важно".

Пети дан ПИП-а: "Ако се пробудиш или као да је важно"

Можда и најбоља представа на овогодишњем програму Фестивала првоизведених представа нашла се на сам крај програма и није изазвала довољно интересовање публике. "Ако се пробудиш или као да је важно" је једно комплетно издање које вас пре свега освоји својим сценским извођењем. Савршено визуелно постављена представа која се не либи да користи светло за додатно појачање емоција које допиру са сцене, такође и музика која прати дешавања одлично доприноси атмосфери. Али, пре свега ова прича заслужује више пажње.

"Ако се пробудиш или као да је важно" приказује утицај породице на развој деце. Недостатак љубави између родитеља, као и љубави којој пружају деци доводе до деструктивних понашања које понекад имају несагледиве последице на њихово одрастање.

Петра Димитријевић је од стране полазника Студија глуме центра за културу и уметност одабрана за глумицу вечери.

Вечерас је на програму додела и проглашење награда овогодишњег Фестивала првоизведених представа као и представа у част награђених "Где смо оно стали, Народног позоришта Ниш.

Микица Станковић


# Центар за културу и уметност фестивал Фестивал првоизведених представа
@cekulaleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима