Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворен конкурс за волонтере „Нишвил фестивала 2021!“

rss

06.06.2021.

Нишвил Џез Фестивал и ове године младим људима пружа јединствену прилику да допринесу једној од највећих српских и европских културних манифестација, а у исто време на продуктиван и забаван начин искористе део лета и унапреде себе кроз активан и атрактиван волонтерски програм.

Фото: Нишвил

Конкурс је отворен од 4. до 30. јуна 2021, за 200 младих људи који ће заједно 10 дана учествовати у волонтерском програму, стећи драгоцена искуства и знања и дружећи се понети из Ниша незаборавне успомене.

Кроз волонтерски програм фестивала до сада је прошло преко 3000 волонтера, почев од 2010. године. У том периоду волонтерски тим је окупио младе из око 120 различитих градова из земље и иностранства. 2012. године Нишвилле волонтерски тим је добио признање Града Ниша у виду златника са ликом Цара Константина за посебан волонтерски допринос у промоцији и развоју културе, а крајем 2013. волонтерски програм је проглашен од стране Кровне организације младих Србије за најбољи омладински пројекат у тој години.

Нишвилле Џез Фестивал позива све заинтересоване кандидате из земље и иностранства да се пријаве за волонтирање и својим ангажманом допринесу реализацији овог значајног културног догађаја.

Волонтерски тим биће подељен на 8 сектора:

Домаћин публике – Обавља активности везане за дочек публике, од прегледа карата, замена улазница за наруквице, до усмеравања и спровођења публике у главном фестивалском простору.

Домаћин музичара – Брине о музичарима за време њиховог боравка у Нишу. Задатак домаћина музичара јесте да буду уз извођаче и обезбеди им оно што им је потребно, као и да их спроведе до фестивалског простора, смештаја, пресс центра, њорксхоп-а, итд.

Маркетинг – Обавља активности које се тичу брендирања фестивала и спонзора, од активности везаних за поставку реклама до активности на рекламним пултовима.

Прес – Обавља активности које се тичу организације и реализације пресс службе фестивала.

Техничка подршка – Обавља активности везане за подршку у припремању бина и техничкој реализацији на главним стејџевима, као и на свим осталим бинама и сценама Нишвилле фестивала.

Логистика – Обавља активности везане за подршку током припреме и реализације пратећег фестивалског програма, као и у централном фестивалском простору. Такође, сектор Логистике ће помагати у кетерингу за извођаче и техничко особље фестивала.

Радионица – Обавља активности везане за организацију простора и учесника фестивалских радионица, као и пратећег едукативног матине програма.

Обезбеђење – Обавља активности редарске службе везане за подршку служби професионалног обезбеђења на свим фестивалским локацијама.

Кандидати морају имати минимум 15. година старости и спремност за одговорност према преузетим обавезама и задацима. Волонтирање на Нишвилу подразумева ангажовање од 05. до 15. августа 2021. године. 
Пријаву је потребно извршити попуњавањем формулара на официјеном сајту фестивала, на линку http://nisville.com/sr/volonteri/ и http://nisville.com/en/volunteers/

Конкурс је отворен до 01. јула, када ће се и форма за пријављивање затворити.

Интервјуи са кандидатима и биће обављени у интервалу од 5. до 15. јула 2021. Селекција одабраних кандидата биће извршена до 20. јула 2021.
Евентуална питања или проблеме при пријављивању можете пријавити е-маилом на адресу: [email protected] 


# интервју Нишвил фестивал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима