Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

„Операција Ерос“ и у вашем граду

rss

10.06.2016. Саша Марковић Гидра

Необична промоција романа “Операција Ерос”, збирке “Светлост свести” и бренда “Cat Corner” ауторке Ане Бербаков заказана је за суботу, 18. јуни у Jazz club-у, у 19.30.

Ана Бербаков Фото: Инфо-Г

Према речима организатора осим промоције ова ауторке коју многи критичари упоређују са Агатом Кристи, посетиоцима се пружа могућност да чују и Анино излагање о утицају позитивних мисли и закону привлачности.

Ана Бербаков је рођена 18. јула 1985. године у Крушевцу. Завршила је факултет за пословање у менаџменту и сада се бави писањем. Као средњошколац, а и касније, радила је многе послове из области менаџмента, фотографије, штампе, администрације, трговине, туризма и хотелијерства, преко задруге и завода.

Фото: Инфо-Г

Своје менаџерске способности Ана је испољила по објављивању романа када га је својим суграђанима изнајмљивала за 1 динар. Иако каже да је динар само материјалан, стекла је велико искуство овим добро осмишљеним потезом, јер је на тај начин њен роман пронашао занимљив пут до читалаца, новинара и књижевних критичара.

Називају је српском Агатом Кристи, способном да криминологију доведе до невероватних заплета кроз своје пажљиво биране речи. Верује у себе. Веома је ведра и оптимистична особа, доследна својим циљевима. Хоби су јој астрологија, цртање и фотографија, а пасија олд тајмери и кување.

Ана Бербаков Фото: Инфо-Г

Како Ана каже … и као што свака крими прича са собом носи поруку да на крају увек добро победи зло, тако и она непресушно верује у то добро. Ана је повремено писала за разне новине и портале, а сада највише пише о Закону привлачности на свом блогу... Ана је награђивана песникиња.

Током 2015. објавила је своју прву збирку песама „Светлост свести”, којом је премијерно на БГД сајму књига представила и своју новоформирану издавачку кућу „Caesar books”.

Фото: Инфо-ГГодина 2016. биће упамћена као предузетничка година у којој Ана покреће свој бренд под називом „Cat Corner by Ana Berbakov Anee”, тј. асортиман одевних предмета и других предмета са принтом ауторкиних сликарских дела (мачака / стил „мачкизам”).

Она сама представља своје радове разговарајући, читајући одломке, причајући своју причу како је дошла на идеју за књигу и објављивање. И наравно, размењујући искуства о непревазиђеном Закону привлачности.

Посетиоци ће имати јединствену прику да током промоције купе роман „Операција Ерос“, збирку “Светлост свести” и нешто од асортимана “Cat Corner” бренда по промотивној цени, са посветом ауторке.


# фотографија поезија промоција песник Џез кафе Ана Бербаков
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима