Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

„Operacija Eros“ i u vašem gradu

rss

10.06.2016. Saša Marković Gidra

Neobična promocija romana “Operacija Eros”, zbirke “Svetlost svesti” i brenda “Cat Corner” autorke Ane Berbakov zakazana je za subotu, 18. juni u Jazz club-u, u 19.30.

Ana Berbakov Foto: Info-G

Prema rečima organizatora osim promocije ova autorke koju mnogi kritičari upoređuju sa Agatom Kristi, posetiocima se pruža mogućnost da čuju i Anino izlaganje o uticaju pozitivnih misli i zakonu privlačnosti.

Ana Berbakov je rođena 18. jula 1985. godine u Kruševcu. Završila je fakultet za poslovanje u menadžmentu i sada se bavi pisanjem. Kao srednjoškolac, a i kasnije, radila je mnoge poslove iz oblasti menadžmenta, fotografije, štampe, administracije, trgovine, turizma i hotelijerstva, preko zadruge i zavoda.

Foto: Info-G

Svoje menadžerske sposobnosti Ana je ispoljila po objavljivanju romana kada ga je svojim sugrađanima iznajmljivala za 1 dinar. Iako kaže da je dinar samo materijalan, stekla je veliko iskustvo ovim dobro osmišljenim potezom, jer je na taj način njen roman pronašao zanimljiv put do čitalaca, novinara i književnih kritičara.

Nazivaju je srpskom Agatom Kristi, sposobnom da kriminologiju dovede do neverovatnih zapleta kroz svoje pažljivo birane reči. Veruje u sebe. Veoma je vedra i optimistična osoba, dosledna svojim ciljevima. Hobi su joj astrologija, crtanje i fotografija, a pasija old tajmeri i kuvanje.

Ana Berbakov Foto: Info-G

Kako Ana kaže … i kao što svaka krimi priča sa sobom nosi poruku da na kraju uvek dobro pobedi zlo, tako i ona nepresušno veruje u to dobro. Ana je povremeno pisala za razne novine i portale, a sada najviše piše o Zakonu privlačnosti na svom blogu... Ana je nagrađivana pesnikinja.

Tokom 2015. objavila je svoju prvu zbirku pesama „Svetlost svesti”, kojom je premijerno na BGD sajmu knjiga predstavila i svoju novoformiranu izdavačku kuću „Caesar books”.

Foto: Info-GGodina 2016. biće upamćena kao preduzetnička godina u kojoj Ana pokreće svoj brend pod nazivom „Cat Corner by Ana Berbakov Anee”, tj. asortiman odevnih predmeta i drugih predmeta sa printom autorkinih slikarskih dela (mačaka / stil „mačkizam”).

Ona sama predstavlja svoje radove razgovarajući, čitajući odlomke, pričajući svoju priču kako je došla na ideju za knjigu i objavljivanje. I naravno, razmenjujući iskustva o neprevaziđenom Zakonu privlačnosti.

Posetioci će imati jedinstvenu priku da tokom promocije kupe roman „Operacija Eros“, zbirku “Svetlost svesti” i nešto od asortimana “Cat Corner” brenda po promotivnoj ceni, sa posvetom autorke.


# fotografija poezija promocija pesnik Džez kafe Ana Berbakov
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima