Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Карте за ПИП од 200 до 300 и од 900 до 1500 динара

rss

08.02.2015. Радио Алексинац

Организациони одбор јединственог Фестивала првоизведених представа, који ће бити одржан од 17. до 22. фебруара у Алексинцу, на седници је усвојио ценовник карата за представе.

Карте за ПИП од 200 до 300 и од 900 до 1500 динара

Цена појединачне карте партер прве категорије биће 300 динара, за партер друге категорије 250, а за балкон 200 динара.

Комплет карата за шест представа, у зависности од положаја места у сали, коштаће од 900 до 1.500 динара.

- Договорили смо се да цене појединачних карата и комплета буду као оне са претходног фестивала због саме економске ситуације, тако да се надамо да ће бити пуна сала. Улазнице су приступачне, представе изузетне, јер као што знате, ми увек доводимо најбоље представе, најбоље праизведбе у претходној години, и сигуран сам да ће публика уживати гледајући их - напомиње председник Организационог одбора фестивала Грујица Вељковић.

Током шест дана фестивала, публика ће моћи да погледа представе које су по први пут изведене на професионалним сценама у Београду, Шапцу, Крагујевцу и Врању, а на затварању ће у част награђених бити одиграна представа „Театра 91“ Позови М ради прељубе, најављују организатори.

Трећи Фестивал првоизведених представа требало је да се одржи на јесен прошле године, али је из техничких разлога одложен за фебруар. Следећи фестивал, четврти по реду, биће одржан како је и планирано, крајем новембра ове године.


# Грујица Вељковић позориште фестивал Фестивал првоизведених представа улазнице
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима