Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

EYOT овацијама испраћен за Лондон

rss

25.02.2014. gradjanin.rs

Пред многобројном публиком у алексиначком Центру за културу и уметност и на одушевљење свих присутних, нишки музички састав EYOT одржао први овогодишњи концерт и премијерно извео нове композиције.

EYOT овацијама испраћен за Лондон

Протеклог викенда у Центру за културу и уметност у Алексинцу нишки ЕYОТ одржао је концерт на којем је у сат и по времена одсвирао добро познате композиције са своја прва два албума али и премијерно извео неколико нових.

Посебно упечатљиву реакцију публике изазвао је највероватније први сингл са трећег албума који је састав извео на самом крају концерта.

Концерт је протекао у сјајној атмосфери а сам бенд је испраћен са сцене након одржаног биса овацијама. Нове композије за трећи албум састав EYOT је снимио крајем прошле године у Енглеској и како наводе чланови бенда рад на албуму и преговори око издања су у завршној фази.

Следећи концерт састав ЕYОТ одржава већ почетком марта месеца у чувеном лондонском  Jazz Caffe-у где ће наступати као гост на промоцији новог албума енглеског џез састава Get the Blesing.

Нишка публика имаће прилику да слуша своје суграђане на великом нишком концерту у Народном Позоришту 4. априла.

 


# Eyot џез
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима